Kutak za redovne platiše

 

 

JKP „Infostan tehnologije“ želi da se zahvali redovnim platišama i da ih podstakne da i ubuduće na vreme izmiruju svoje obaveze za potrošene komunalne usluge.

 

JKP „Infostan tehnologije“ poziva institucije i ustanove kulture, edukacije i sporta, kao i prodajne objete u Beogradu da zajednički omogućimo popuste i pogodnosti za redovne platiše komunalnih usluga.


Popusti u pozrištima za redovne platiše

 

JKP "Infostan tehnologije" nagrađuje sve redovne platište gledanjem pozorišnih predstava u beogradskim pozorištima po povlašćenim cenama.

 

U saradnji sa Društvom za pružanje usluga “TIKETING“ doo naše preduzeće omogućava korisnicima koji na vreme izmiruju svoje potrošene obaveze da ulaznice za sve pozorišne predstave u pozorištima: Atelje 212, Zvezdara teatar, Pozorište na Terazijama, Pozorište Boško Buha, UK Vuk Stefanović Karadžić, Beogradsko dramsko pozorište, Madlenianum, Pozorište Slavija, Pozorište lutaka Pinokio  i svim ostalim pozorištima koja Ticketline ima u svojoj ponudi, mogu kupiti po sniženim cenama - popustom do 50%.  

Popust pri kupovini ulaznica za pozorišne predstave ostvaruje se uz poslednji račun objedinjene naplate na kome je naznačeno " Zahvaljujemo što redovno izmirujete svoje obaveze ".

 

Korisnici mogu poručiti ulaznice za pozorišne predstave pozivom broja telefona 011/20-30-570 ili ih rezervisati putem internet stranice www.ticketline.rs.

 

Prodajna mesta gde se rezervisane ulaznice mogu preuzeti su:

 

- Tiketline shop – Novi Beograd : Bulevar Milutina Milankovića 1, lokal 46, radnim danima 09:00-18:00 časova i subotom 10:00-16:00 časova
- Tiketline Voždovac: Stadion šoping centar , Zaplanjska 32, na info pultu tržnog centra 10:00-22:00 časova

 

POPUSTI ZA REDOVNO PLAĆANJE

 

Za građane Beograda koji redovno plaćaju potrošene komunalne usluge, obezbeđeni su sledeći popusti i pogodnosti:

 

  • POPUST OD 5% - za plaćanje računa do datuma dospeća označenog na uplatnici (najčešće do 15. u mesecu za prethodni mesec)
  • POPUST OD 6% - za korisnike koji koriste popust šest meseci u kontinuitetu
  • POPUST OD 7%-za korisnike koji koriste popust godinu dana u kontinuitetu
  • GRADSKE SUBVENCIJE SA POPUSTIMA OD 10 % , 15 % , 20 % , 25 % ILI 30% - za sledeće kategorije: penzionere i domaćinstva sa niskim prihodima, učesnike rata, ratne vojne invalide i porodice palih boraca, korisnike materijalnog obezbeđenja i naknade za pomoć i negu, domaćinstva sa hendikepiranim i teško obolelim licima i hraniteljske porodice. Subvencije za plaćanje komunalnih proizvoda i usluga obezbedio je Grad Beograd preko Sekretarijata za socijalnu zaštitu, i važe za korisnike koji redovno plaćaju račune, do kraja tekućeg meseca za prethodni mesec.