Kutak za redovne platiše

 

 

JKP „Infostan tehnologije“ želi da se zahvali redovnim platišama i da ih podstakne da i ubuduće na vreme izmiruju svoje obaveze za potrošene komunalne usluge.

 

JKP „Infostan tehnologije“ poziva institucije i ustanove kulture, edukacije i sporta, kao i prodajne objete u Beogradu da zajednički omogućimo popuste i pogodnosti za redovne platiše komunalnih usluga.


Popusti u pozrištima za redovne platiše

 

JKP "Infostan tehnologije" nagrađuje sve redovne platište gledanjem pozorišnih predstava u beogradskim pozorištima po povlašćenim cenama.

 

U saradnji sa Društvom za pružanje usluga “TIKETING“ doo naše preduzeće omogućava korisnicima koji na vreme izmiruju svoje potrošene obaveze da ulaznice za sve pozorišne predstave u pozorištima: Atelje 212, Zvezdara teatar, Pozorište na Terazijama, Pozorište Boško Buha, UK Vuk Stefanović Karadžić, Beogradsko dramsko pozorište, Madlenianum, Pozorište Slavija, Pozorište lutaka Pinokio  i svim ostalim pozorištima koja Ticketline ima u svojoj ponudi, mogu kupiti po sniženim cenama - popustom do 50%.  

Popust pri kupovini ulaznica za pozorišne predstave ostvaruje se uz poslednji račun objedinjene naplate na kome je naznačeno " Zahvaljujemo što redovno izmirujete svoje obaveze ".

 

Ovde možete preuzeti reprtoar pozorišnih predstava sa istaknutim umanjenim cenama za mesec MART.
Korisnici mogu poručiti ulaznice za pozorišne predstave pozivom broja telefona 011/20-30-570 ili ih rezervisati putem internet stranice www.ticketline.rs  .

 

Prodajna mesta gde se rezervisane ulaznice mogu preuzeti su:

 

- Tiketlajn šop – Novi Beograd : Bulevar Milutina Milankovića 1, lokal 46, radnim danima 09:00-18:00 časova i subotom 10:00-16:00 časova
- Tiketlajn Voždovac: Stadion šoping centar , Zaplanjska 32, na info pultu tržnog centra 10:00-22:00 časova

 

Popusti u Biblioteci grada Beograda

 

U saradnji sa Bibliotekom grada Beograda redovne platiše mogu da ostvare popust od 30%   na ime godišnjeg učlanjenja . Popust pri kupovini članske karte ostvaruje se uz poslednji račun objedinjene naplate na kome je naznačeno "  Zahvaljujemo što redovno izmirujete svoje obaveze  ". Više informacija o ponudi Biblioteke grada Beograda možete pogledati na sajtu www.bgb.rs   .

 

POPUSTI ZA REDOVNO PLAĆANJE

 

Za građane Beograda koji redovno plaćaju potrošene komunalne usluge, obezbeđeni su sledeći popusti i pogodnosti:

 

  • POPUST OD 5% - za plaćanje računa do datuma dospeća označenog na uplatnici (najčešće do 15. u mesecu za prethodni mesec)
  • POPUST OD 6% - za korisnike koji koriste popust šest meseci u kontinuitetu
  • POPUST OD 7%-za korisnike koji koriste popust godinu dana u kontinuitetu
  • GRADSKE SUBVENCIJE SA POPUSTIMA OD 10 % , 15 % , 20 % , 25 % ILI 30% - za sledeće kategorije: penzionere i domaćinstva sa niskim prihodima, učesnike rata, ratne vojne invalide i porodice palih boraca, korisnike materijalnog obezbeđenja i naknade za pomoć i negu, domaćinstva sa hendikepiranim i teško obolelim licima i hraniteljske porodice. Subvencije za plaćanje komunalnih proizvoda i usluga obezbedio je Grad Beograd preko Sekretarijata za socijalnu zaštitu, i važe za korisnike koji redovno plaćaju račune, do kraja tekućeg meseca za prethodni mesec.