Mobilna aplikacija i web portal e.Sanduče

 

 

 

 

U skladu sa digitalizacijom u Republici Srbiji, JKP „Infostan tehnologije“ je pustilo u rad najsavremeniji brz, efikasan, jednostavan i siguran servis za elektronsku dostavu i plaćanje računa e.Sanduče. Kao vodeća informatička kuća Gradske uprave osmislili smo i u najsavremenijim tehnologijama izradili mobilnu aplikaciju i web portal https://esanduce.rs/prijavakoja omogućava korisnicima da se registruju i svakog meseca na samo jednom mestu elektronski dobijaju račune objedinjene naplate i drugih pravnih lica, odmah po formiranju zaduženja, pre procesa štampe i distribucije na kućne adrese. Istovremeno, omogućeno je bezbedno elektronsko plaćanje računa Visa, Dina, Mastercard, Maestro i American Express platnim karticama samo jednim klikom, bez odlaska u platne institucije, bez troškova provizije. Platforma takođe omogućava precizan uvid u arhivu računa i analitiku realizovanih uplata.

 

Korisnici komunalnih usluga pored objedinjene naplate mogu elektronski da plaćaju i sve račune mts-a, poput mobilne i fiksne telefonije, digitalne televizije i interneta. 

 

Mobilna aplikacija e.Sanduče je korisnicima dostupna za preuzmanje na platformama iOS i Android. Za samo nekoliko trenutaka korisnici svojim pametnim telefonima mogu preuzimati besplatno mobilnu aplikaciju e.Sanduče na Google Play i App store, kako bi samo jednim klikom sa bilo kog mesta dobijali i plaćali svoje račune i imali uvid u sve obaveze i uplate. Na početku meseca, pre štampe i distribucije računa na kućne adrese, korisnici će dobiti notifikaciju da je račun formiran. Jednim klikom na notifikaciju korisnici mogu veoma brzo i bezbedno da plate račun bez provizije. Preduzeće će takođe obaveštavati notifikacijom korisnike o roku za korišćenje popusta od 5%, 6% i 7%, kako bi sve redovne platiše na vreme mogle da iskoriste svoje popuste i plate račune umanjeno. Notifikacija će biti upućena i za obaveze obuhvaćene opomenama ili podnetim predlozima za dozvolu izvršenja. 

 

Našem portalu esanduce.rs možete pristupiti putem internet pretraživača: Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge, Opera, Safari ili sajta JKP „Infostan Tehnologije“.

 

Kako je JKP „Infostan tehnologije“ veoma važno očuvanje i zaštita životne sredine, korisnicima je omogućeno da na portalu e.Sanduče brzo i lako isključe slanje štampanih računa putem pošte. Opcija „Isključi slanje računa“ se nalazi u glavnom meniju. Aktiviranjem ove opcije dajete saglasnost da Vam računi JKP „Infostan tehnologije“ budu dostupni isključivo u elektronskom formatu u okviru aplikacije e.Sanduče (Računi) , odnosno da se ne dostavljaju u papirnom obliku na kućnu adresu. Na navedeni način zajednički čuvamo životnu sredinu, sprečavamo prekomerno štampanje i upotrebu papira, smanjujemo količinu otpada, jer smo se opredelili za „zeleniju budućnost“.

 

Prilikom elektronskog plaćanja računa objedinjene naplate oslobođeni ste troškova provizije. U toku korišćenja platforme e.Sanduče bezbednost Vaših podataka zagarantovana je u skladu sa važećim zakonskim propisima i najvišim tehnološkim standardima.

 

Zaštitite sebe i svoje najbliže i plaćajte svoje račune mobilnim telefonom bez ikakvih dodatnih troškova.