e.Sanduče-mobilna aplikacija i web portal 

 

 

JKP „Infostan tehnologije“ je pustilo u rad najsavremeniji brz, efikasan, jednostavan i siguran servis za elektronsku dostavu i plaćanje računa e.Sanduče . Kao vodeća informatička kuća Gradske uprave osmislili smo i u najsavremenijim tehnologijama izradili mobilnu aplikaciju i veb platformu https://esanduce.rs/prijava, koja omogućava korisnicima da se registruju i svakog meseca na samo jednom mestu elektronski dobijaju račune objedinjene naplate i drugih pravnih lica odmah po formiranju zaduženja, pre procesa štampe i distribucije na kućne adrese. Istovremeno, omogućeno je bezbedno elektronsko plaćanje računa Visa, Dina, Mastercard, Maestro i American Express platnim karticama samo jednim klikom, bez odlaska u platne institucije, bez troškova provizije. Platforma takođe omogućava precizan uvid u arhivu računa i analitiku realizovanih uplata.

 

Korisnici komunalnih usluga pored objedinjene naplate mogu elektronski da plaćaju i sve račune Telekoma Srbije, poput mobilne i fiksne telefonije, digitalne televizije i interneta. 

 

Mobilna aplikacija e.Sanduče je korisnicima dostupna za preuzmanje na platformama iOS i Android. Za samo nekoliko trenutaka korisnici svojim pametnim telefonima mogu preuzimati besplatno mobilnu aplikaciju e.Sanduče na Google Play i App store, kako bi samo jednim klikom sa bilo kog mesta dobijali i plaćali svoje račune i imali uvid u sve obaveze i uplate. Već na početku svakog meseca, pre štampe i distribucije računa na kućne adrese, korisnici će dobijati notifikaciju da im je račun stigao na mobilnu aplikaciju e.Sanduče. Jednim klikom na notifikaciju korisnici mogu veoma brzo i bezbedno da plate račun. Preduzeće će takođe obaveštavati notifikacijom korisnike o roku za korišćenje popusta od 5%, 6% i 7%, kako bi sve redovne platiše na vreme mogle da iskoriste svoje popuste i plate račune umanjeno.

 

Korisnici mogu da se registruju i na web platformi https://esanduce.rs/prijava putem internet pretraživača ili sajta JKP „Infostan tehnologijeˮ. 

 

Ukoliko isključite slanje računa putem pošte, opredelićete se da svoje račune dobijate elektronskim putem, a na taj način zajedno sa nama učestvujete u očuvanju i zaštiti životne sredine. 

 

Prilikom elektronskog plaćanja računa objedinjene naplate oslobođeni ste troškova provizije. U toku korišćenja platforme  e.Sanduče bezbednost Vaših podataka zagarantovana je u skladu sa važećim zakonskim propisima i najvišim tehnološkim standardima.

 

U skladu sa digitalizacijom u Republici Srbiji, JKP „Infostan tehnologije“ se potrudilo da izađe u susret korisnicima, kako bi mogli na brži i lakši način da dobijaju i plaćaju račune. Takođe potrudili smo se da zaštitimo korisnike i obezbedimo ima da svoje račune plaćaju bezbedno samo jednim klikom, bilo kada i sa bilo kog mesta, samo pomoću mobilnog telefona. 

 

Zaštitite sebe i svoje najbliže i plaćajte svoje račune mobilnim telefonom bez ikakvih dodatnih troškova.