DODATAN POPUST NA ELEKTRONSKO PLAĆANJE VISA KARTICAMA

 

 

 

JKP „Infostan tehnologije“ i kompanija Visa uspešno su realizovali akciju dodatnog popusta na elektronsko plaćanje redovnih računa. Akcija dodatnog popusta od 4% sa kompanijom Visa je završena zbog isteka zaliha.

 

Jednokratan, dodatan popust bio je obezbeđen redovne platiše, koji svoje januarske ili februarske račune plate sačuvanom Visa platnom karticom. Akcija je naišla na veliko interesovanje redovnih platiša koji svoje račune plaćaju preko mobilne aplikacije i portala e.Sanduče.

 

Dodatan popust od 4% na elektronsko plaćanje računa sačuvanom Visa platnom karticom korisnici su ostvarili pored svih redovnih popusta JKP „Infostan tehnologije“ od  5%, 6% i 7% i subvencija od 10 do 30% za socijalno ugrožene kategorije građana. U narednim mesecima pripremićemo Vam mnoštvo drugih pogodnosti.

 

Interesovanje za bezbedno elektronsko plaćanje računa na mobilnoj aplikaciji i portalu e.Sanduče raste velikom brzinom, a u ovom trenutku više od 120.000 zadovoljnih korisnika veoma brzo, lako i sigurno plaća elektronski račune objedinjene naplate platnim karticama, bilo kada i sa bilo kog mesta. Ne gubite svoje vreme na šalterima platnih institucija, zaštitite sebe i svoje najbliže i plaćajte potpuno bezbedno svoje račune.

 

JKP „Infostan tehnologije“ je u saradnji sa kompanijom Visa redovnim platišama mobilne aplikacije i portala e.Sanduče  , koji su ujedno korisnici Visa platnih kartica, obezbedilo dodatan promotivan popust od 4% na elektronsko plaćanje  računa. Sa ciljem da zaštitimo naše korisnike od izloženosti virusu COVID 19, obezbedili smo im dodatan popust na elektronsko plaćanje, kako bismo im omogućili da na najbrži, najbezbedniji i najjeftiniji način plaćaju račune, samo jednim klikom bilo kada i sa bilo kog mesta, bez dodatnih troškov a.