Zahvalnica za doprinos u unapređenju zaštite prava potrošača

Objavljeno: Jun 15, 2020

Zahvalnica za doprinos u unapređenju zaštite prava potrošača

Direktoru JKP "Infostan tehnologije" Strahinji Daniloviću je zbog izuzetnog ličnog doprinosa u unpređenju zaštite prava potrošača Republička unija potrošača uručila Zahvalnicu.

 

Republička unija dodeljuje zahvalnice uspešnim privrednicima i ljudima koji rade u državnoj upravi, inspekcijama i ministarstvima, a koji su dali značajan doprinos u razvoju zaštite potrošača u određenom vremenskom periodu izjavio je prilikom uručenja ovog značajnog priznnja dr sci Denis Perinčić, predsednik upravnog odbora Republičke unije potrošača. On je napomenuo da su učinjene značajne novine u oblasti bezbednosti i u zaštiti prava potrošača.

 

“Mi smo kao evidentirana organizacija potrošača imali u prethodnom periodu velikih problema u zaštiti kolektivnih interesa potrošača kada je u pitanju JKP “Infostan tehnologije”. Međutum, od kada je gospodin Danilović došao na čelo ove institucije, politika se promenila, ukinut je saldo sistem, značajne novine su učinjene na bezbednosti i zaštiti prava potrošača, naročito u ostvarivanju njihovih legitimnih interesa. U tom smislu, prepoznali smo da je on dao lični doprinos razvoju zaštite prava potrošača i zato je i dobio zahvalnicu, kao rezultat njegovog ličnog rada i doprinosa na razvoju same kompanije i odnosa sa potrošačima”, istakao je dr Perinčić.

 

Strahinja Danilović, direktor JKP “Infostan tehnologije”, istakao je da je preduzeće u saradnji sa Republičkom unijom potrošača i ostalim udruženjima potrošača u proteklom periodu sagledalo sve probleme korisnika i pokušalo da unapredi poslovanje, kako bi izašli u susret svim  korisnicima.

 

“U narednom periodu mi ćemo se takođe truditi da unapredimo i dalje našu saradnju tako što ćemo uvoditi nove sisteme i prepoznavati njihove probleme. Naravno, sve to u saradnji i sa Republičkom unijom potrošača i sa ostalim udruženjima potrošača”, dodao je Strahinja Danilović.