Youtube kanal e.Sanduče

Objavljeno: Septembar 8, 2022

Youtube kanal e.Sanduče

Dragi naši korisnici,

 

dobro došli na Youtube kanal e.Sanduče https://www.youtube.com/channel/UC-NtJ5r4sfp8zs1pJi6fSeQ, na kome Vas vodimo korak po korak do detaljnog korišćenja platforme. Za Vas smo otvorili Youtube kanal, kako bismo Vam olakšali registraciju, pristup i korišćenje portala i aplikacije e.Sanduče.

 

Elektronski servis za dostavu i plaćanje računa e.Sanduče danas broji više od 250.000 članova, koji svakog meseca elektronski dobijaju i plaćaju račune samo jednim klikom, brojnim platnim karticama.

 

Svakome od nas je važno da brzo, lako i sigurno platimo račune, bez mnogo napora. Platforma e.Sanduče Vam upravo to omogućava. Nema potrebe za odlaskom na šaltere, nema potrebe za čekanjem u redovima, pomoću portala i aplikacije e.Sanduče u bilo koje vreme i sa bilo kog mesta možete platiti račune samo jednim klikom. Vaše račune možete plaćati iz fotelje, restorana, sa letovanja, sa bilo kog mesta na planeti. Isto tako, svaka ušteda znači, pa upravo zato plaćanje putem platforme e.Sanduče omogućava plaćanje računa objedinjene naplate bez provizije platnim karticama izdatim u Srbiji i to: mesečnih računa, opomena, utuženja i reprogramiranih dugovanja. Takođe, na aplikaciji i portalu e.Sanduče omogućeno Vam je plaćanje računa Telekoma Srbije.

 

Kako biste bili sigurni da je Vaša uplata došla na pravo mesto, posle svakog plaćanja na mejl dobijate potvrdu o uspešnosti transakcije, a Vaši podaci čuvaju se u potpuno bezbednom i sertifikovanom okruženju.

 

Zato što pre na Google Play i App store, ukoliko do sada niste preuzeli aplikaciju, učinite to za samo nekoliko trenutaka i počnite bezbrižno da plaćate svoje račune ne gubeći vreme i novac.