Uspešno realizovana akcija dodatnog popusta

Objavljeno: Mart 12, 2021

Uspešno realizovana akcija dodatnog popusta

JKP „Infostan tehnologije“ i kompanija Visa uspešno su realizovali akciju dodatnog popusta na elektronsko plaćanje redovnih računa. Akcija dodatnog popusta od 4% sa kompanijom Visa je završena zbog isteka zaliha.

 

Jednokratan, dodatan popust bio je obezbeđen redovne platiše, koji svoje januarske ili februarske račune plate sačuvanom Visa platnom karticom. Akcija je naišla na veliko interesovanje redovnih platiša koji svoje račune plaćaju preko mobilne aplikacije i portala e.Sanduče.

 

Jednokratan dodatan popust od 4% na elektronsko plaćanje računa sačuvanom Visa platnom karticom korisnici su ostvarili pored svih redovnih popusta JKP „Infostan tehnologije“ od  5%, 6% i 7% i subvencija od 10 do 30% za socijalno ugrožene kategorije građana. U narednim mesecima pripremićemo Vam mnoštvo drugih pogodnosti.

 

Interesovanje za bezbedno elektronsko plaćanje računa na mobilnoj aplikaciji i portalu e.Sanduče raste velikom brzinom, a u ovom trenutku više od 120.000 zadovoljnih korisnika veoma brzo, lako i sigurno plaća elektronski račune objedinjene naplate platnim karticama, bilo kada i sa bilo kog mesta. Ne gubite svoje vreme na šalterima platnih institucija, zaštitite sebe i svoje najbliže i plaćajte potpuno bezbedno svoje račune.