Uspešan kraj akcije

Objavljeno: Avgust 5, 2021

Uspešan kraj akcije

JKP „Infostan tehnologije“ i kompanija Mastercard uspešno su realizovali akciju dodatnog popusta na elektronsko plaćanje redovnih računa putem mobilne aplikacije i portala e.Sanduče . Akcija dodatnog popusta od 8% sa kompanijom Mastercard je završena zbog isteka zaliha.

 

Jednokratan, dodatan popust bio je obezbeđen za nove korisnike koji su se registrovali na portal i aplikaciju e.Sanduče , kao i za registrovane korisnike koji do sada nikada nisu vršili plaćanje. Dodatni popust od 8% bio je obezbeđen za korisnike koji su svoje junske i julske račune platili sa Mastercard platnom karticom  i sačuvali karticu za buduća plaćanja. Jednokratni popust od 8% korisnicima se iskazuje na narednom mesečnom računu. 

 

Dodatan popust od 8% na elektronsko plaćanje računa sačuvanom Mastercard platnom karticom korisnici su ostvarili pored svih redovnih popusta JKP „Infostan tehnologije“ od  5%, 6% i 7% i subvencija od 10 do 30% za socijalno ugrožene kategorije građana. U narednim mesecima pripremićemo Vam mnoštvo drugih pogodnosti.

 

Interesovanje za bezbedno elektronsko plaćanje računa na mobilnoj aplikaciji i portalu e.Sanduče raste velikom brzinom, a u ovom trenutku više od 160.000 zadovoljnih korisnika veoma brzo, lako i sigurno plaća elektronski račune objedinjene naplate platnim karticama, bilo kada i sa bilo kog mesta. 

 

Za sve dodatne informacije o platformi  e.Sanduče  korisnicima je na raspolaganju Besplatan pozivni centar 0800 011 018 za pozive iz svih fiksnih mreža, broj 011/395-44-20 za pozive iz mobilnih mreža i mejl adresa  esanduce@infostan.rs  . Sve aktuelne informacije i akcije dostupne su korisnicima i na društvenim mrežama Facebook i Instagram, kao i na sajtu  www.infostan.rs   .

 

Ne gubite svoje vreme na šalterima platnih institucija, zaštitite sebe i svoje najbliže od virusa COVID 19 i plaćajte svoje račune na najbrži, najbezbedniji i najjeftiniji način.