Srećni uskršnji i prvomajski praznici!

Objavljeno: April 29, 2021

Srećni uskršnji i prvomajski praznici!

JKP „Infostan tehnologije“ želi svim korisnicima srećne uskršnje i pravomasjke praznike!


U skladu sa Zakonom o državnim i drugim praznicima u Republici Srbiji, u periodu od 30. aprila do 4. maja praznuju se pravoslavni Vaskrs i praznik rada, zbog čega će u navedenom periodu ekspoziture, sedište preduzeća i Besplatni pozivni centar biti zatvoreni za korisnike.
 

Aprilski računi će od 1. maja biti postavljeni na mobilnu aplikaciju i portal e.Sanduče, pa će korinsicima biti omogućeno elektronsko plaćanje sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme, brojnim platnim karticama samo jednim klikom. Bilo da ste na putovanju, u prirodi ili kod kuće sa porodicom, elektronski računi viće Vam dostupni za plaćanje i preuzimanje na najbezbedniji, najbrži i najlakši način. Do sada je na mobilnu aplikaciju i portal e.Sanduče registrovano više od 130.000 zadovoljnih korisnika, koji svoje račune plaćaju bezbedno, samo jednim klikom, bez odlaska na šaltere i bez čekanja u redovima.

U prazničnom periodu pitanja nam možete uputiti putem elektronske pošte, na mejl adrese: infostan@infostan.rs  , prinudnanaplata@infostan.rs  , esanduce@infostan.rs  , kao i na mejl  adrese ekspozitura preduzeća, u zavisnosti od vrste traženih informacija, a nadležne službe će Vam odogovarati na zahteve od prvog radnog dana, tj. 5. maja. 

Zaštitite sebe i svoje najbliže i uživajte u predstojećim praznicima!