Srećni praznici svim korisnicima!

Objavljeno: Decembar 31, 2021

Srećni praznici svim korisnicima!

Poštovani korisnici,


 
U godini iza nas zajednički smo ostvarili veoma dobre poslovne rezultate i uspehe. Više od 200.000 Vas prepoznalo je pogodnosti i olakšice mobilne aplikacije i portala e.Sanduče, što je doprinelo da sve veći broj korisnika plaća svoje račune elektronski, bilo kada i bilo gde, bez odlaska na šaltere platnih institucija i bez izlaganja virusu. Potrudili smo se da Vam pored osnovnih popusta od 5%, 6% i 7%, obezbedimo dodatne popuste na elektronsko plaćanje računa. Sve to je pomoglo da aplikacija e.Sanduče dobije prestižnu nagradu HotSpot eCommerce Awards 2021, za najbolje rešenje u oblasti elektronske trgovine u javnom sektoru. Godina iza nas je bila izazov, zbog epidemije virusa COVID 19, zbog čega smo se maksimalno potrudili da Vas  zaštitimo i omogućimo da bezbedno, na brži i lakši način plaćate svoje račune i ostvarujete dodatne popuste i uštede. 

 

Sa ciljem da Vam dodatno olakšamo rešavanje zahteva omogućili smo celokupnu eletronsku komunikaciju povodom reklamacija, pitanja i promena, kako biste maksimalno uštedeli svoje vreme i efikasno dobili sve odgovore u najkraćem roku, bez odlaska na šaltere.  Broj korisnika je porastao jer smo tokom godine aktivno širili sistem objedinjene naplate.

 

I u narednoj godini nastavićemo da unapređujemo komunikaciju sa Vama, pored čega ćemo Vam dodatno olakšati plaćanje računa, uz dodatne popuste i pogodnosti. U planu je uključenje drugih pravnih lica u aplikaciju e.Sanduče, što će omogućiti korisnicima elektronsko plaćanje računa sa jednog mesta. Takođe, veliku pažnju posvetićemo povećanju broja korisnika koji će odjaviti slanje štampanih računa i na taj način doprineti zaštiti životne sredine.

 

Zahvaljujemo se svima Vama koji ste redovno plaćali svoje račune i na taj način omogućili da komunalna preduzeća funkcionišu tokom cele godine i pruže svoje usluge kvalitetno Beograđanima.

 

Ovom prilikom obaveštavamo Vas da je radno vreme Besplatnog pozivnog centra 0800 011 018 u petak 31.12.2021. godine 7:30-17:00 časova.U skladu sa Zakonom o državnim i drugim praznicima u Republici Srbiji neradni dani su 1., 2. i 7. januar, dok će ostalih dana radno vreme Besplatnog pozivnog centra biti uobičajeno.