Srećni novogodišnji i božićni praznici svim korisnicima!

Objavljeno: Decembar 30, 2019

Srećni novogodišnji i božićni praznici svim korisnicima!

Poštovani korisnici,

 

U godini iza nas potrudili smo se da Vas nagradimo dodatnim popustima i pogodnostima, u znak zahvalnosti za redovno plaćanje računa.

 

Sve veći broj Vas koristi popuste od 5%, 6% i 7% pri plaćanju računa, dok socijalno ugrožena domaćinstva koriste subvencije 10-30%, čime ostvarujete uštedu u kućnom budžetu. Prilikom plaćanja računa objedinjene naplate oslobođeni ste troškova provizije.  U saradnji sa brojnim poslovnim partnerima obezbedili smo Vam velike popuste na mnogobrojne robe u usluge, sa čime ćemo nastaviti i u novoj godini.

 

Zbog veoma pozitivnih efekata akcije reprograma duga i velikog interesovanja korisnika za izmirenje zaostalog duga po veoma povoljnim uslovima, uz otpis celokupne kamate i dela glavnog duga, JKP „Infostan tehnologijeˮ je produžilo akciju do 31. marta 2020. godine. Preduzeće je na ovaj način izašlo u susret svim korisnicima koji do sada nisu stigli, a zainteresovani su da zaključe Ugovor o priznanju duga i otplati na rate.

 

Zahvaljujemo se svima Vama koji ste redovno izmirivali svoje obaveze za potrošene komunalne usluge, što je veoma pozitivno uticalo na efekat naplate. Redovnim plaćanjem komunalnih usluga omogućeno je da komunalna preduzeća funkcionišu besprekorno tokom cele godine i pruže svoje usluge kvalitetno Beograđanima.

 

I u narednoj godini nastavićemo sa brojnim projektima da unapređujemo komunikaciju sa Vama, pored čega ćemo Vam dodatno olakšati plaćanje računa objedinjene naplate. Takođe, nastavićemo da pripremamo dodatne popuste i pogodnosti za redovno plaćanje računa u saradnji sa brojnim poslovnim partnerima.                               

 

Ovom prilikom obaveštavamo Vas da je radno vreme Besplatnog pozivnog centra 0800 011 018 u utorak 31.12.2019. godine i u ponedeljak 06.01.2020. godine 7:30-17:00 časova.U skladu sa Zakonom o državnim i drugim praznicima u Republici Srbiji neradni dani su 1., 2. i 7. januar, dok će ostalih dana radno vreme ekspozitura, sedišta preduzeća i Besplatnog pozivnog centra biti uobičajeno. 

 

Želimo Vam srećne novogodišnje i božićne praznike!