Srećni novogodišnji i božićni praznici svim korisnicima

Objavljeno: Decembar 29, 2020

Srećni novogodišnji i božićni praznici svim korisnicima

Poštovani korisnici,
 
godina iza nas je bila veliki izazov, zbog epidemije virusa COVID 19. Upravo zato smo se maksimalno potrudili da Vas finansijski zaštitimo i omogućimo Vam da bezbedno, na brži i lakši način plaćate svoje račune i ostvarujete dodatne popuste i uštede. 

 

Kao vodeća informatička kuća Gradske uprave osmislili smo i u najsavremenijim digitalnim tehnologijama izradili i pustili u rad najsavremeniji brz, efikasan, jednostavan i siguran portal i mobilnu aplikaciju za elektronsku dostavu i plaćanje računa e.Sanduče. Kako bismo Vas zaštitili omogućili smo Vam da sa bilo kog mesta, u bilo koje vreme plaćate sve svoje račune brojnim platnim karticama samo pomoću mobilnog telefona, bez troškova naknade i bez odlazaka na šaltere platnih institucija. 

 

Pored redovnih popusta od 5%, 6% i 7% i subvencija za socijalno ugrožene korisnike od 10%-30%, obezbedili smo Vam dodatan popust od 4% na elektornsko plaćanje redovnih računa, sačuvanom Mastercard platnom karticom tokom novembra, decembra i januara. 

 

Kako bismo Vam olakšali izmirenje obaveza u vreme vanrednog stanja, produžili smo rok za plaćanje računa izdatih u tom periodu, pored čega smo Vam obezbedili korišćenje popusta i subvencija bez obzira na kašnjenja u plaćanju. Takođe, nismo obračunavali kamatu na kašnjenje u plaćanju računa. Nismo pokretali nove postupke prinudne naplate tokom trajanja vanrednog stanja, pri čemu se zastalo sa sprovođenjem do tada pokrenutih postupaka izvršenja. Akcija reprograma duga po najpovoljnijim uslovima, uz otpis kamate i dela glavnog duga, je produžena po okončanju vanrednog stanja za dodatnih 90 dana. Pored svih navedenih mera, u više navrata smo odlagali slanje opomena pred utuženje, čime smo dodatno produžili rok za plaćanje računa.  


 
Obezbedili smo Vam da sve reklamacije i zahteve za promene možete realizovati elektronski, bez dolazaka na šaltere i bez izlaganja koronavirusu. 

 

Zahvaljujemo se svima Vama koji ste redovno izmirivali svoje račune i na taj način omogućili da komunalna preduzeća funkcionišu tokom cele godine i pruže svoje usluge kvalitetno Beograđanima.

 

I u narednoj godini nastavićemo da unapređujemo komunikaciju sa Vama, pored čega ćemo Vam dodatno olakšati plaćanje računa objedinjene naplate. Takođe, nastavićemo da pripremamo dodatne popuste i pogodnosti.                    

           
 
Ovom prilikom obaveštavamo Vas da je radno vreme Besplatnog pozivnog centra 0800 011 018 u četvrtak utorak 31.12.2020. godine 7:30-17:00 časova.U skladu sa Zakonom o državnim i drugim praznicima u Republici Srbiji neradni dani su 1., 2. i 7. januar, dok će ostalih dana radno vreme Besplatnog pozivnog centra biti uobičajeno.