Rekordnih 90.000 korisnika na portalu i aplikaciji e.Sanduče

Objavljeno: Novembar 19, 2020

Rekordnih 90.000 korisnika na portalu i aplikaciji e.Sanduče

Akcija dodatanog popusta od 4% na elektronsko plaćanje redovnih računa naišla je na veliko interesovanje, što je uticalo na povećanje broja registrovanih korisnika na mobilnoj aplikaciji i web  portalu e.Sanduče. Za samo pet meseci, rekordnih 90.000 korisnika potpuno bezbedno plaća svoje račune samo jednim klikom platnim karticama, sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme. Sa ciljem da zaštitimo naše korisnike, prateći najnovije digitalne trendove, obezbedili smo im da najbrže, najbezbednije i najjeftinije dobijaju i plaćaju račune objedinjene naplate, bez ikakve naknade i bez čekanja u redovima. 

 

Podsećamo da smo obezbedili našim korisnicima dodatan promotivan popust na elektronsko plaćanje redovnih računa tokom novembra i decembra. Korisnici koji do kraja godine na aplikaciji i portalu e.Sanduče izvrše elektronsko plaćanje oktobarskog ili novembarskog mesečnog računa sa sačuvanom Mastercard platnom karticom, ostvaruju dodatnih 4% popusta na celokupan iznos narednog mesečnog računa. Dodatan popust korisnici ostvaruju pored svih redovnih popusta JKP „Infostan tehnologije“ od  5%, 6% i 7% i subvencija od 10 do 30%. Od potencijalnih 25.000 korisnika, do sada je pravo na dodatan popust ostvarilo 5.500 korisnika, zbog čega Vas pozivamo do kraja decembra ostvarite jedinstvenu, promotivnu uštedu od 4% i na taj način umanjite iznose na Vašim računima. 


 
Interesovanje za bezbedno elektronsko plaćanje računa na mobilnoj aplikaciji i web portalu e.Sanduče raste svakodnevno. JKP „Infostan tehnologije“ je osluškivalo potrebe, utiske i zadovoljstvo korisnika, po čijim preporukama smo obezbedili brojne dodatne funkcionalnosti. Zbog velikog interesovanja korisnika za plaćanje računa samo jednim klikom omogućili smo plaćanje računa Mastercard, Visa, Maestro i Dina platnim karticama, kao i plaćanje sa platnim karticama izdatim u inostranstvu. Nakon svake uplate korisnici dobijaju potvrdu o uspešnosti izvršene transakcije na svoju e-mail adresu, nakon čega im je na portalu u statusu naznačeno da je račun plaćen. Isključenje slanja računa putem pošte doprinelo je zajedničkom očuvanju životne sredine i racionalnijoj upotrebi resursa. Takođe JKP „Infostan tehnologije“ je kao vodeće informatičko preduzeće osmislilo jedinstveni QR kod za besplatno preuzmianje mobilne aplikacije e.Sanduče. 

 

Zaštitite sebe i svoje najbliže od izloženosti virusu COVID 19, preuzmite mobilnu aplikaciju e.Sanduče na Google Play store i na App store i plaćajte bezbedno svoje račune mobilnim telefonom, bez ikakvih dodatnih troškova.