Rekordnih 120.000 korisnika na portalu i aplikaciji e.Sanduče

Objavljeno: Mart 24, 2021

Rekordnih 120.000 korisnika na portalu i aplikaciji e.Sanduče

Interesovanje za bezbedno elektronsko plaćanje računa na mobilnoj aplikaciji i portalu e.Sanduče  raste svakodnevno, a u ovom trenutku više od 120.000 zadovoljnih korisnika veoma brzo, lako i sigurno plaća elektronski račune objedinjene naplate samo jednim klikom platnim karticama, bilo kada i sa bilo kog mesta, bez dodatnih troškova. 

 

Elektronski servis za dostavu i plaćanje računa e.Sanduče štiti korisnike od izloženosti virusu COVID 19 i omogućava im da plaćaju svoje redovne račune, reprograme, utuženja i opomene bez odlaska na šaltere platnih institucija i bez čekanja u redovima. Nakon svake uplate korisnik putem mejla dobija potvrdu o uspešnosti izvršene transkacije. Bezbedno elektronsko plaćanje računa moguće je samo jednim klikom Visa, Dina, Mastercard, Maestro, American Express, kao i platnim karticama izdatim u inostranstvu, a platforma takođe omogućava precizan uvid u arhivu računa i analitiku realizovanih uplata.

 

Elektronska dostava računa na mobilnoj aplikaciji i portalu e.Sadnuče korisnicima se vrši odmah nakon fomiranja zaduženja, već od 1. dana u mesecu i ona utiče na zaštitu životne sredine zbog smanjenja broja fizičkih računa koji se dostavljaju korisnicima, pri čemu doprinosi racionalnoj upotrebi resursa jer se smanjuju troškovi štampe računa. U cilju zaštite životne sredine, korisnicima je omogućeno da brzo i lako u glavnom meniju isključe slanje štampanih računa na kućnu adresu. 

 

Podsećamo da se mobilna palikacija e.Sanduče za platforme iOS i Android, veoma brzo i lako preuzima na Google Play i  App store. Takođe, omogućili smo korisnicima unikatan i jedinstven QR kod za besplatno preuzimanje aplikacije, koji je istaknut na računu.

 

Za sve dodatne informacije o platformi e.Sanduče korisnicima je na raspolaganju Besplatan pozivni centar 0800 011 018 za pozive iz svih fiksnih mreža, broj 011/395-44-20 za pozive iz mobilnih mreža i e-mail adresa esanduce@infostan.rs