Radno vreme Besplatnog pozivnog centra

Objavljeno: Mart 18, 2020

Radno vreme Besplatnog pozivnog centra

Besplatan pozivni centar JKP "Infostan tehnologije" radi u pojačanom kapacitetu svakog radnog dana od 7:30-14:00 časova i subotom od 8:00-14:00 časova.

 

 

Korisnicima su na raspolaganju besplatan telefonski broj 0800 011 018 za pozive iz svih fiksnih mreža, kao i telefonski broj 011/395-44-20 za pozive iz mobilnih mreža.

 

Zbog obustave rada sa korisnicima na šalterima preduzeća, za sva pitanja, prigovore, reklamacije i sugestije oni se mogu obratiti telefonskim putem i putem e-maila. Pitanja se mogu  na e-mail adrese: infostan@infostan.rs , prinudnanaplata@infostan.rs , upitstanja@infostan.rs , kao i na e-mail adrese ekspozitura preduzeća, u zavisnosti od vrste traženih informacija. Obrasci za reklamacije na komunalne usluge mogu se preuzeti sa sajta preduzeća i poslati putem e-maila.

 

Korisnicima je na raspolanju On-line upit stanja na sajtu preduzeća, putem koga mogu brzo i jednostavno preuzeti elektronske kopije računa i izvršiti uplatu ne čekajući da im račun stigne redovnom poštom, pored čega imaju uvid u svoje uplate.