Rad sa korisnicima na šalterima od 4. januara

Objavljeno: Decembar 30, 2020

Rad sa korisnicima na šalterima od 4. januara

JKP „Infostan tehnologije“ od 4. januara otvora šaltere preduzeća za svoje korisnike.

 

U skladu sa naloženim merama prevencije i zaštite od  virusa COVID-19, prilikom ulaska u prostorije JKP „Infostan tehnologijeˮ obavezno je nošenje zaštitnih maski. U prostorije preduzeća ne može da uđe lice koje ne nosi zaštitnu masku i koje ima povišenu telesnu temperaturu (iznad 37 °C). Broj korisnika se ograničava na 2. Molimo Vas da postupate odgovorno i držite rastojanje od najmanje dva metra.

 

Preporučujemo Vam da nam se obrate elektronskim putem ukoliko ste u mogućnosti i na taj način efikasno i brzo dobijete odgovore na zahteve, bez dolaska na šaltere. Obrasci za reklamacije i promene na računuma dostupni su za preuzimanje na sajtu preduzeća. Za sva pitanja, primedbe i reklamacije možete nam se obratiti na e-mail adresu infostan@infostan.rs  i e-mail  adrese svih ekspozitura preduzeća, dok je za sva pitanja u vezi postupka prinudne naplate obezbeđena e-mail  adresa prinudnanaplata@infostan.rs . Takođe, možete nam se pisati putem pošte.

 

Podsećamo da smo Vam obezbedili elektronski servis za dostavu i plaćanje računa e.Sanduče, koji Vam omogućava da zaštitite sebe i svoje najbliže i plaćate svoje račune potpuno bezbedno, samo jednim klikom, bez naknade i bez dolazaka na šaltere platnih institucija.  Akcija dodatnog popusta od 4% na elektronsko plaćanje računa sačuvanom Mastercard platnom karticom naišla je na veliki odziv, zbog čega smo omogućili produžetak akcije do kraja januara. Sva pitanja o radu portala i aplikacije e.Sanduče možete uputiti na e-mail adresu esanduce@infostan.rs .

 

Za sva pitanja možete nam se obratiti i putem Besplatnog pozivnog centra 0800 011 018 za pozive iz svih fiksnih mreža i broja 011/ 395-44-20 za pozive iz mobilnih mreža.

 

Obaveštavamo Vas da će Besplatni pozivni centar 6. januara raditi skraćeno do 17 časova.