Rad sa korisnicima na šalterima od 1. juna

Objavljeno: Maj 11, 2020

Rad sa korisnicima na šalterima od 1. juna

JKP „Infostan tehnologije“ svoje šaltere za rad sa korisnicima otvara od 1. juna, u skladu sa preporukama zaštite od koronavirusa.

 

JKP „Infostan tehnologije“ je tokom vanrednog stanja odgovaralo u punom kapacitetu, uredno i ažurno na sva obraćanja korisnika putem Besplatnog pozivnog centra, e-maila, pošte, kao i zahteva koji su ostavljani u korisničke kutije postavljene ispred svake ekspoziture i sedišta preduzeća.

 

Do početka rada sa korisnicima oni mogu da nam se obrate na sve prethodno pomenute načine.  Telefoni Besplatnog pozivnog centra 0800 011 018 za pozive iz svih fiksnih mreža i broja 011/ 395-4420 za pozive iz mobilnih mreža dostupni su za korisnike svakog radnog dana u periodu od 07:30 do 20:00 časova i subotom od 08:00 do 14:00 časova. Sva pitanja primedbe i reklamacije korisnici mogu da prijave putem pošte ili na e-mail infostan@infostan.rs i e-mail  adrese svih ekspozitura. Za sva pitanja u vezi postupaka prinudne naplate obezbeđena je e-mail adresa prinudnanaplata@infostan.rs . Obrasci za reklamacije i promene na računuma dostupni su za preuzimanje na sajtu preduzeća.