Rad na ekspozituri Palilula

Objavljeno: Maj 25, 2021

Rad na ekspozituri Palilula

Obaveštavamo korisnike da je ekspozitura JKP Infostan tehnologije na opštini Palilula, u ulici Ilije Grašanina broj 5, od srede 26. maja ponovo u funkciji u punom kapacitetu. Nakon sanacije objekta usled poplave, ekspozitura Palilula će od sutra biti otvorena za korisnike.

 

Kako i do sada pored dolaska na ekpozituru možete nam se obratiti elektronski i na taj način dobiti odgovore na pitanja i zahteve bez dolaska na šalter. Sve mejlove, reklamacije, promene i ostale vrste obraćanja možete uputiti na mejl palilula@infostan.rs , dok Vam je za sva pitanja u vezi postupka prinudne naplate i podnetih predloga za izvršenje na osnovu verodostojne isprave omogućena mejl adresa prinudnanaplata@infostan.rs . Pitanja u vezi elektronskog plaćanja računa na mobilnoj aplikaciji i portalu e.Sanduče možete uputiti na mejl esanduce@infostan.rs .


Za sve vrste zahteva možete nam se obratiti i putem Besplatnog pozivnog centra 0800 011 018 za sve pozive iz fiksnih mreža i na broj 011/395-44-20  za pozive iz mobilnih mreža, koji se tarifiraju.