Pušten u rad portal za elektronsku dostavu i plaćanje računa e.Sanduče

Objavljeno: Jun 2, 2020

Pušten u rad portal za elektronsku dostavu i plaćanje računa e.Sanduče

JKP „Infostan tehnologije“ je pustilo u rad najsavremeniji brz, efikasan, jednostavan i siguran portal za elektronsku dostavu i plaćanje računa e.Sanduče. Kao vodeća informatička kuća Gradske uprave osmislili smo i u najsavremenijim tehnologijama izradili web platformu https://esanduce.rs   koja omogućava korisnicima da se registruju i svakog meseca na samo jednom mestu elektronski dobijaju račune objedinjene naplate i drugih pravnih lica odmah po formiranju zaduženja, pre procesa štampe i distribucije na kućne adrese. Istovremeno, omogućeno je bezbedno elektronsko plaćanje računa Visa, Dina, Mastercard и Maestro  platnim karticama samo jednim klikom, bez odlaska u platne institucije. Platforma takođe omogućava precizan uvid u arhivu računa i analitiku realizovanih uplata.

 

Pozivamo Vas da otvorite nalog na web platformi https://esanduce.rs , kojoj možete pristupiti putem internet pretraživača ili sajta JKP „Infostan tehnologijeˮ i na taj način se upoznate sa svim funkcionalnostima portala, prednostima i detaljnim uputstvima za korišćenje. Ukoliko ste do sada koristili On-line upit stanja, iste parametre za pristup možete koristiti na platformi e.Sanduče, uz potrebnu potvrdu e-mail adrese, a gde Vam je pored elektronske dostave računa omogućeno elktronsko plaćanje jednim klikom Visa, Dina, Mastercard и Maestro  platnim karticama i mnoge druge pogodnosti. Prilikom elektronskog plaćanja računa objedinjene naplate oslobođeni ste troškova provizije. U toku korišćenja platforme e.Sanduče bezbednost Vaših podataka zagarantovana je u skladu sa važećim zakonskim propisima i najvišim tehnološkim standardima.

 

Na novoj, naprednoj platformi e.Sanduče u prilici ste da se opredelite da li svoje račune želite da dobijate isključivo elektronski ili i u fizičkom obliku.

 

U skladu sa digitalizacijom u Republici Srbiji, JKP „Infostan tehnologije“ se potrudilo da izađe u susret korisnicima, kako bi mogli na brži i lakši način da dobijaju i plaćaju račune. U narednom periodu na platformi e.Sanduče korisnicma će biti omogućeno plaćanje računa grada Beograda. Pored toga, preduzeće ima kapacitet da na platformi e.Sanduče omogući elektrosnku dostavu i plaćanje računa i drugih javno-komunalnih preduzeća i privatnih preduzeća koja izdaju račune korisnicima.

 

Za sve dodatne informacije o platformi e.Sanduče na raspolaganju Vam je Besplatan pozivni centar 0800 011 018 za pozive iz svih fiksnih mreža, broj 011/395-44-20 za pozive iz mobilnih mreža i e-mail adresa esanduce@infostan.rs  .