Produžena akcija dodatnog popusta

Objavljeno: Februar 12, 2021

Produžena akcija dodatnog popusta

JKP „Infostan tehnologije“ i kompanija Visa uspešno su realizovali akciju dodatnog popusta na elektronsko plaćanje redovnog januarskog računa. Jednokratan, dodatan popust bio je obezbeđen za prvih 5.250 redovnih platiša, koji svoje januarske račune plate sačuvanom Visa platnom karticom, tokom meseca februara.

 

Akcija je naišla na veliko interesovanje redovnih platiša koji svoje račune plaćaju preko mobilne aplikacije i web portala e.Sanduče, zbog čega smo produžili akciju za novih 4.000 korsnika. Dodatan popust od 4% korisnicima će biti iskazan na februarskom računu.

 

Jednokratan dodatan popust od 4% na elektronsko plaćanje računa sačuvanom Visa platnom karticom tokom meseca februara, korisnici su ostvarili pored svih redovnih popusta JKP „Infostan tehnologije“ od  5%, 6% i 7% i subvencija od 10 do 30% za socijalno ugrožene kategorije građana.

 

U narednim mesecima pripremićemo Vam mnoštvo drugih pogodnosti i popusta.

 

Interesovanje za bezbedno elektronsko plaćanje računa na mobilnoj aplikaciji i web portalu e.Sanduče raste velikom brzinom, a u ovom trenutku više od 100.000 zadovoljnih korisnika veoma brzo, lako i sigurno plaća elektronski račune objedinjene naplate platnim karticama, bilo kada i sa bilo kog mesta. Ne gubite svoje vreme na šalterima platnih institucija, zaštitite sebe i svoje najbliže i plaćajte potpuno bezbedno svoje račune.