Portal i aplikacija e.Sanduče slavi prvi rođendan!

Objavljeno: Maj 31, 2021

Portal i aplikacija e.Sanduče slavi prvi rođendan!

Elektronski servis za dostavu i plaćanje računa e.Sanduče slavi svoj prvi rođendan! Za godinu dana naša e.Sanduče porodica broji gotovo 150.000 zadovoljnih članova, koji svakog meseca elektronski dobijaju i plaćaju račune objedinjene naplate, samo jednim klikom brojnim platnim karticama, bilo kada i sa bilo kog mesta. JKP Infostan tehnologije je pre godinu dana pustilo u rad portal i mobilnu aplikaciju e.Sanduče, kako bi zaštitilo svoje korisnike od izloženosti koronavirusu i omogućilo im da bezbedno plaćaju svoje račune, bez odlaska na šaltere i bez čekanja u redovima.

 

 
Plaćanje putem portala i aplikacije e.Sanduče je najsigurniji i najbrži način izmirenja računa jer se izvršene uplate odmah realizuju, a prednost u odnosu na ostale načine plaćanja je što se  status računa iz opcije „Plati“ automatski menja u „Plaćen“, dok se uplata proknjižava istog trenutka. Mesečni računi objedinjene naplate dostupni su korisnicima već od 1. u mesecu, pre procesa štampe i distribucije na kućne adrese, pored čega je omogućeno elektronsko plaćanje opomena, utuženja i reprogramiranih obaveza. Korisnici svakog meseca dobijaju notifikaciju da im je račun stigao u e.Sanduče, kao i podsetnik na rokove za korišćenje popusta. Pored redovnih popusta od 5, 6 i 7% i subvencija 10-30%, preduzeće u saradnji sa kartičarskim organizacijama omogućava korisnicima i dodatne, promotivne popuste na elektronsko plaćanje, čime se ostvaruju velike uštede.

 

Plaćanje putem portala i aplikacije e.Sanduče obavlja se samo jednim klikom Visa, Dina, Mastercard, Maestro, American Express, kao i platnim karticama izdatim u inostranstvu, a platforma takođe omogućava precizan uvid u arhivu računa i analitiku realizovanih uplata. Nakon svake uplate korisnik putem mejla dobija potvrdu o uspešnosti izvršene transakcije, a proces plaćanja se odvija u potpuno bezbednom i sertifikovanom okruženju, u skladu sa najvišim tehnološkim standardima.

 

Podsećamo da se mobilna palikacija e.Sanduče za platforme iOS i Android, veoma brzo i lako preuzima na Google Play i  App store. Takođe, omogućili smo korisnicima unikatan i jedinstven QR kod za besplatno preuzimanje aplikacije, koji je istaknut na računu. U cilju zaštite životne sredine, korisnicima je omogućeno da brzo i lako u glavnom meniju isključe slanje štampanih računa na kućnu adresu, što doprinosi racionalnoj upotrebi resursa.  

 

Za sve dodatne informacije o platformi e.Sanduče korisnicima je na raspolaganju Besplatan pozivni centar 0800 011 018 za pozive iz svih fiksnih mreža, broj 011/395-44-20 za pozive iz mobilnih mreža i mejl adresa esanduce@infostan.rs . Sve aktuelne informacije i akcije dostupne su korisnicima i na društvenim mrežama Facebook i Instagram, kao i na sajtu www.infostan.rs   .