Plaćanje jednim klikom bez čekanja u redovima

Objavljeno: April 11, 2022

Plaćanje jednim klikom bez čekanja u redovima

Mobilna aplikacija i portal e.Sanduče omogućava korisnicima da svoje račune plate na najbrži, najbezbedniji i najefikasniji način, samo jednim klikom brojnim platnim karticama, bez odlaska na šaltere platnih institucija i čekanja u redovima.

 

U ovom trenutku više od 200.000 korisnika svakog meseca elektronski plaća račune objedinjene naplate, bilo kada i sa bilo kog mesta bez troškova provizije. Na taj način omogućena im je ušteda vremena i novca, uz celokupnu arhivu računa i svih realizovanih uplata u svakom trenutku. 

 

Mesečni računi objedinjene naplate dostupni su korisnicima već od 1. u mesecu na e.Sanduče portalu i aplikaciji, pre procesa štampe i distribucije na kućne adrese, pored čega je omogućeno elektronsko plaćanje opomena, utuženja i reprogramiranih obaveza. Izvršene uplate se odmah realizuju, a prednost u odnosu na ostale načine plaćanja je što se status računa iz opcije „Plati“ automatski menja u „Plaćen“, dok se uplata proknjižava istog trenutka. Korisnici svakog meseca dobijaju notifikaciju da im je račun stigao u e.Sanduče, kao i podsetnik na rokove za korišćenje popusta.

 

Plaćanje putem portala i aplikacije e.Sanduče obavlja se samo jednim klikom Visa, Dina, Mastercard, Maestro, American Express, kao i platnim karticama izdatim u inostranstvu, a platforma takođe omogućava precizan uvid u arhivu računa i analitiku realizovanih uplata. Nakon svake uplate korisnik putem mejla dobija potvrdu o uspešnosti izvršene transakcije, a proces plaćanja se odvija u potpuno bezbednom i sertifikovanom okruženju, u skladu sa najvišim tehnološkim standardima.

 

Podsećamo da se mobilna aplikacija e.Sanduče za platforme iOS i Android, veoma brzo i lako preuzima na Google Play i  App store. Takođe, omogućili smo korisnicima unikatan i jedinstven QR kod za besplatno preuzimanje aplikacije, koji je istaknut na računu. U cilju zaštite životne sredine, korisnicima je omogućeno da brzo i lako u glavnom meniju isključe slanje štampanih računa na kućnu adresu, što doprinosi racionalnoj upotrebi resursa.  

 

Za sve dodatne informacije o platformi e.Sanduče korisnicima je na raspolaganju Besplatan pozivni centar 0800 011 018 za pozive iz svih fiksnih mreža, broj 011/395-44-20 za pozive iz mobilnih mreža i mejl adresa esanduce@infostan.rs . Sve aktuelne informacije dostupne su korisnicima i na društvenim mrežama Facebook i Instagram, kao i na sajtu www.infostan.rs  

 

Podsećamo da je aplikacija e.Sanduče prošle godine proglašena za najbolje rešenje u oblasti elektronske trgovine u javnom sektoru.