Mobilna aplikacija e.Sanduče dostupna za preuzimanje

Objavljeno: Septembar 30, 2020

Mobilna aplikacija e.Sanduče dostupna za preuzimanje

Portal e.Sanduče beleži veliko interesovanje korisnika za najbrže, najbezbednije i najjeftinije plaćanje računa, samo jednim klikom platnim karticama. U ovom trenutku više od 70.000 zadovoljnih korisnika plaća elektronski račune objedinjene naplate bez troškova provizije, pri čemu broj registrovanih korisnika raste svakodnevno velikom brzinom.

 

Prateći najnovije digitalne trendove, JKP „Infostan tehnologije“ je pustilo u rad  mobilnu aplikaciju e.Sanduče, kako bi korisnici još brže i lakše dobijali i plaćali svoje račune. 

 

Mobilna aplikacija e.Sanduče je korisnicima dostupna za preuzmanje na platformama iOS i Android. Za samo nekoliko trenutaka korisnici svojim pametnim telefonima mogu preuzimati besplatno mobilnu aplikaciju e.Sanduče na Google Play i App store, kako bi samo jednim klikom sa bilo kog mesta dobijali i plaćali svoje račune i imali uvid u sve obaveze i uplate.

 

Već na početku svakog meseca, pre štampe i distribucije računa na kućne adrese, korisnici će dobijati notifikaciju da im je račun stigao na mobilnu aplikaciju e.Sanduče. Jednim klikom na notifikaciju korisnici mogu veoma brzo i bezbedno da plate račun. Preduzeće će takođe obaveštavati notifikacijom korisnike o roku za korišćenje popusta od 5%, 6% i 7%, kako bi sve redovne platiše na vreme mogle da iskoriste svoje popuste i plate račune umanjeno.

 

Ukoliko isključite slanje računa putem pošte, opredelićete se da svoje račune dobijate elektronskim putem, a na taj način zajedno sa nama učestvujete u očuvanju i zaštiti životne sredine. 

 

Sa ciljem da dodatno zaštiti svoje korisnike zbog epidemije virusa COVID 19, JKP „Infostan tehnologijeˮ potrudilo se da računi objedinjene naplate pored web platforme, budu još bliži i dostupniji. Korisnici od sada mogu plaćati račune samo jednim klikom mobilnim telefonom, potpuno bezbedno iz svojih domova i sa bilo kog drugog mesta, bez čekanja u redovima na šalterima.


 
Zaštitite sebe i svoje najbliže i plaćajte svoje račune mobilnim telefonom bez ikakvih dodatnih troškova.