JKP Infostan tehnologije uručena Plaketa za dobročinstvo

Objavljeno: Septembar 3, 2021

JKP Infostan tehnologije uručena Plaketa za dobročinstvo

Povodom obeležavanja 30 godina od osnivanja Udruženja za podršku deci oboleloj od raka „Uvek sa decom”, koja se leče na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije, JKP “Infostan tehnologije” je uručena Plaketa za dobročinstvo, zbog pomoći u prikupljanju novca za decu obolelu od raka. Jubilej je obeležen u svečanoj sali Skupštine grada Beograda.

 

“Naše preduzeće je realizovalo  humanitarnu akciju, kojom je insertovalo uplatnice za pomoć Roditeljskom kutku uz račune objedinjene naplate. Na taj način naše preduzeće omogućilo je Beograđanima da se potpuno dobrovoljno priključe akciji i u skladu sa svojim mogućnostima doniraju novac. Veoma važan deo poslovne politike JKP "Infostan tehnologije" je korporativna društvena odgovornost. Zbog toga se naše preduzeće, kada ima mogućnosti, uvek rado odazove i podrži humanitarne i društvene akcije", istakla je Milica Paunović, predstavnik za medije JKP Infostan tehnologije. Više od 11.000 Beograđana prepoznalo je značaj akcije, prilikom čega je prikupljena donacija za podršku deci oboleloj od raka u Roditeljskom kutku u iznosu od 7,3 miliona dinara.

 

Tokom noći između 2. i 3. septembra neki od simbola Beograda- Palata Albanija, Brankov most i Most na Adi,  bili su osvetljeni žutom bojom, povodom obeležavanja jubileja Udruženja za podršku deci oboleloj od raka „Uvek sa decom”, koja se leče na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.