Jedinstveni šalteri JKP

Objavljeno: Jun 10, 2019

Jedinstveni šalteri JKP "Infostan tehnologije"

Obaveštavamo korisnike komunalnih usluga da od danas na svim ekspoziturama JKP „Infostan tehnologije“ pored tekućih pitanja o zaduženjima, reklamacijama, plaćanju, popustima, subvencijama i računima objedinjene naplate mogu dobiti i sve informacije o pokrenutim postupcima prinudne naplate, kao i informacije o izmirenju zaostalog duga. Naše preduzeće oformilo je na svih 11 ekpozitura univerzalne šaltere za sva navedena pitanja kako bi korisnicima bilo olakšano izmirenje obaveza i omogućeno da na samo jednom mestu dobiju sve potrebne informacije ne dolazeći u zgradu sedišta preduzeća zbog pokrenutih postupaka prinudne naplate.

 

Podsećamo da korisnici u svakom trenutku mogu da se obrate bilo kojoj ekspozituri za sva pitanja i nedoumice, bez obzira na teritoriju opštine prebivališta, što je dodatan način uštede njihovog vremena. Pored toga radnim danima 07:30-20:00 časova i subotom 08:00-14:00 časova na raspolaganju je Besplatni pozivni centar 0800-011-018, za pitanja korisnika koji pozivaju iz svih fiksnih mreža i broj 011/395-44-20 za pozive iz mobilnih mreža, kao i e-mail adrese svih ekspozitura.

 

Za sva pitanja iz domena prinudne naplate, kao i do sada, korisnici nam se mogu obratiti i na e-mail adresu prinudnanaplata@infostan.rs .