Ekspozituri na opštini Palilula privremeno onemogućen rad sa korisnicima

Objavljeno: April 9, 2021

Ekspozituri na opštini Palilula privremeno onemogućen rad sa korisnicima

Obaveštavamo korisnike da je ekspozitura JKP Infostan tehnologije na opštini Palilula, u ulici Ilije Grašanina broj 5, privremeno zatvorena za rad sa korisnicima zbog poplave objekta. Tenička ekipe za saniranje poplave ubrzano rade na otkanjanju problema i osposobljavanju ekspoziture za nesmetani proces rada.


 
Za sve vrste zahteva možete nam se obratiti putem Besplatnog pozivnog centra 0800 011 018 za sve pozive iz fiksnih mreža i na broj 011/395-44-20  za pozive iz mobilnih mreža, koji se tarifiraju. Na raspolaganju su Vam sve preostale ekspoziture na teritorijama centralnih gradskih opština.  


 
Sve mejlove, reklamacije, promene i ostale vrste obraćanja možete uputiti na mejl palilula@infostan.rs , dok Vam je za sva pitanja u vezi postupka prinudne naplate i podnetih predloga za izvršenje na osnovu verodostojne isprave omogućena mejl adresa prinudnanaplata@infostan.rs . Pitanja u vezi elektronskog plaćanja računa na mobilnoj aplikaciji i portalu e.Sanduče možete uputiti ma mejl esanduce@infostan.rs 

 

Izvinjavamo se zbog nastalog problema. Rad sa korisnicima u ekspozituri Palilula biće omogućen u najkraćem vremenskom roku.