e.Sanduče nastavlja akciju dodatnog popusta

Objavljeno: Jul 30, 2021

e.Sanduče nastavlja akciju dodatnog popusta

JKP “Infostan tehnologije” od 1.avgusta u saradnji sa kompanijom Mastercard nastavlja da nagrađuje korisnike mobilne aplikacije i web portala e.Sanduče akcijom dodatnog popusta od 8%,  na plaćanje julskog računa.

 

Pravo na dodatni popust ostvaruju svi novi korisnici koji se registruju na portal i aplikaciju e.Sanduče, kao i svi registrovani korisnici koji do sada nikada nisu vršili plaćanje. Dodatni popust od 8% je obezbeđen za prvih 1400 korisnika koji svoje julske račune plate sa Mastercard platnom karticom  tokom avgusta meseca  i sačuvaju karticu za buduća plaćanja. Jednokratni popust od 8% korisnicima će biti iskazan na narednom mesečnom računu, a korisnici koji su do sada iskoristili ovu akciju plaćanjem junskog računa, ne mogu ponovo ostvariti dodatan popust na plaćanje računa za mesec jul.

 

Dodatni popust na plaćanje julskog računa tokom meseca avgusta, korisnici će ostvariti pored svih redovnih popusta JKP “Infostan tehnologije” od 5, 6 i 7% i subvencija od 10 do 30% za socijalno ugrožene kategorije korisnika.

 

Za sve dodatne informacije o platformi e.Sanduče korisnicima je na raspolaganju Besplatan pozivni centar 0800 011 018 za pozive iz svih fiksnih mreža, broj 011/395-44-20 za pozive iz mobilnih mreža i mejl adresa esanduce@infostan.rs . Sve aktuelne informacije i akcije dostupne su korisnicima i na društvenim mrežama Facebook i Instagram, kao i na sajtu www.infostan.rs .

 

Ne gubite svoje vreme na šalterima platnih institucija, zaštitite sebe i svoje najbliže od virusa COVID 19 i plaćajte svoje račune na najbrži, najbezbedniji i najjeftiniji način.