Dodatni popust na portalu i aplikaciji e.Sanduče

Objavljeno: Jun 30, 2021

Dodatni popust na portalu i aplikaciji e.Sanduče

JKP „Infostan tehnologije“ u saradnji sa kompanijom Mastercard nastavlja da nagrađuje  korisnike mobilne aplikacije i portala e.Sanduče, dodatnim promotivnim popustima i uštedama, sa ciljem da ih podstaknemo da na najbrži, najbezbedniji i najjeftiniji način plaćaju svoje račune samo jednim klikom, bilo kada i sa bilo kog mesta, bez odlaska na šaltere i bez čekanja u redovima.

Pravo na dodatni popust ostvaruju svi novi korisnici koji se registruju na portalu i aplikaciji e.Sanduče, kao i svi registrovani korisnici koji do sada nikada nisu vršili plaćanje na portalu i aplikaciji e.Sanduče, a koji u periodu od 1. do 31. jula 2021. godine na mobilnoj aplikaciji ili portalu e.Sanduče izvrše plaćanje junskog računa sa Mastercard platnom karticom i sačuvaju karticu za buduća plaćanja. Popust će biti iskazan na narednom mesečnom računu. Aplikacija i portal e.Sanduče korisnicima pružaju mogućnost da prilikom registracije, sačuvaju podatke svojih Mastercard platnih kartica u sigurnom i sertifikovanom okruženju.

Dodatan popust je obezbeđen za prvih 5800 korisnika koji svoje junske račune plate sa Mastercard platnom karticom i sačuvaju karticu za buduća plaćanja tokom jula.

Dodatni popust od 8% korisnici će ostvariti pored svih redovnih popusta JKP „Infostan tehnologije“ od  5%, 6% i 7% i subvencija od 10 do 30% za socijalno ugrožene kategorije građana. Takođe, korisnici sa platnim karticama izdatim u Republici Srbiji račune plaćaju bez naknade, što im omogućava još jedan vid uštede u kućnim budžetima. 


Tokom prve godine rada e.Sanduče porodica broji gotovo 160.000 zadovoljnih članova. Pozivamo Vas da koristite elektronski servis za dostavu i plaćanje računa e.Sanduče i tokom jula ostvarite jedinstvenu, promotivnu uštedu od 8% na plaćanje junskog računa opcijom čuvanja Mastercard platne kartice za buduća plaćanja.


Ukoliko do sada niste, preuzmite  mobilnu aplikaciju e.Sanduče za platforme Android i iOS na Google Play i App prodavnici i registrujte se veoma brzo i lako. Ne gubite svoje vreme na šalterima platnih institucija, zaštitite sebe i svoje najbliže i plaćajte svoje račune potpuno bezbedno, samo jednim klikom.


Za sve dodatne informacije o platformi e.Sanduče korisnicima je na raspolaganju Besplatan pozivni centar 0800 011 018 za pozive iz svih fiksnih mreža, broj 011/395-44-20 za pozive iz mobilnih mreža i mejl adresa esanduce@infostan.rs . Sve aktuelne informacije i akcije dostupne su korisnicima i na društvenim mrežama Facebook i Instagram, kao i na sajtu www.infostan.rs .