Dodatan popust na elektronsko plaćanje i u januaru

Objavljeno: Decembar 23, 2020

Dodatan popust na elektronsko plaćanje i u januaru

Akcija dodatnog popusta od 4% na elektronsko plaćanje računa naišla je na veliki odziv i zadovoljstvo korisnika, zbog čega smo omogućili produžetak akcije do kraja januara.

 

JKP “Infostan tehnologije” je obezbedilo dodatan popust od 4% za korisnike koji svoji redovni mesečni račun za oktobar ili novembar ili decembar izmire preko portala ili mobilne aplikacije e.Sanduče sačuvanom Mastercard platnom karticom do kraja januara.

 

O detaljnim uslovima akcije možete se informisati na stranici:
https://www.infostan.rs/sr/dodatan-popust-na-elektronsko-placanje

 

Podsećamo da se dodatan popust od 4% obračunava pored svih redovnih popusta JKP „Infostan tehnologije“ od  5%, 6% i 7% i subvencija od 10 do 30%.

 

Interesovanje za bezbedno elektronsko plaćanje računa na mobilnoj aplikaciji i portalu e.Sanduče raste svakodnevno. Zahvaljujemo se svim korisnicima koji elektronski plaćaju svoje račune preko portala i mobilne aplikacije e.Sanduče i na taj način štite sebe i svoje najbliže od izloženosti virusu COVID 19 i plaćaju svoje račune bezbedno sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme, bez čekanja u redovima i bez dodatnih troškova.

 

Hvala Vam što činite deo našeg tima i što nas svakim danom motivišete da zbog Vas budemo bolji. Potrudićemo se da Vam i u novoj godini olakšamo svakodnevni život i obezbedimo Vam dodatne popuste i pogodnosti uz maksimalnu zaštitu i uštedu Vašeg vremena i novca.