Dodatan popust na elektronsko plaćanje februarskih računa

Objavljeno: Mart 1, 2021

Dodatan popust na elektronsko plaćanje februarskih računa

Zbog velikog interesovanja redovnih platiša za dodatan popust na elektronsko plaćanje računa preko portala i aplikacije e.Sanduče, JKP „Infostan tehnologije“ i kompanija Visa su produžili akciju na naredni mesec.

 

Redovnim platišama je na mobilnoj aplikaciji i portalu e.Sanduče omogućeno da tokom marta meseca ostvare jednokratan, dodatan popust od 4% na elektronsko plaćanje redovnog februarskog računa sa Visa platnom karticom i sačuvaju karticu za buduća plaćanja ili izvrše plaćanje sa već sačuvanom Visa platnom karticom. Dodatan popust će biti iskazan na narednom mesečnom računu, a mogu ga ostvariti redovne platiše koje do sada nisu iskoristile popust na plaćanje januarskog računa. Kao i do sada, dodatan popust od 4% na elektronsko plaćanje februarskog računa sačuvanom Visa platnom karticom korisnicima je obezbeđen pored svih redovnih popusta JKP Infostan tehnologije“ od  5%, 6% i 7% i subvencija od 10 do 30% za socijalno ugrožene kategorije građana. Dodatan popust obezbeđen je za prvih 2000 redovnih platiša, koje izvrše elektornsko plaćanje po navedenim uslovima.

 

JKP „Infostan tehnologije“ je u saradnji sa kompanijom Visa redovnim platišama mobilne aplikacije i portala e.Sanduče, koji su ujedno korisnici Visa platnih kartica, obezbedilo dodatan promotivan popust od 4% na elektronsko plaćanje februarskog računa, kako bi pored uštede bili maksimalno zaštićeni od izloženosti virusu COVID 19.

Interesovanje za bezbedno elektronsko plaćanje računa na mobilnoj aplikaciji i portalu e.Sanduče raste velikom brzinom, a u ovom trenutku više od 100.000 zadovoljnih korisnika veoma brzo, lako i sigurno plaća elektronski račune objedinjene naplate samo jednim klikom platnim karticama, bilo kada i sa bilo kog mesta I bez dodatnih troškova. Ne gubite svoje vreme na šalterima platnih institucija, zaštitite sebe i svoje najbliže i plaćajte potpuno bezbedno svoje račune.

 

U narednim mesecima pripremićemo Vam druge pogodnosti.