Dodatan popust i ušteda na elektronsko plaćanje računa

Objavljeno: Oktobar 23, 2020

Dodatan popust i ušteda na elektronsko plaćanje računa

JKP „Infostan tehnologije“ je u saradnji sa kompanijom Mastercard korisnicima mobilne aplikacije i web portala e.Sanduče, koji su ujedno korisnici Mastercard® platnih kartica, obezbedilo dodatan promotivan popust na elektronsko plaćanje redovnih računa, sa ciljem da ih podstaknemo da na najbrži, najbezbedniji i najjeftiniji način plaćaju račune, samo jednim klikom bilo kada i sa bilo kog mesta, uz istovremeno smanjenje izloženosti virusu COVID 19.

 

Korisnici koji u periodu od 01.11.2020. - 31.12.2020. godine na platformi e.Sanduče izvrše elektronsko plaćanje redovnog mesečnog računa sa sačuvanom Mastercard platnom karticom, ostvaruju dodatnih 4% popusta na celokupan iznos plaćenog računa, koji će biti iskazan na narednom mesečnom računu. Informaciju o dodatnom popustu korisnici će dobiti nakon izvršenog elektronskog plaćanja na platformi e.Sanduče.

 

Aplikacija i portal e.Sanduče korisnicima pružaju mogućnost da prilikom registracije, sačuvaju podatke svojih Mastercard platnih kartica u sigurnom i sertifikovanom okruženju, tako da su oni tokenizovani i spremni za korišćenje kad god su korisniku potrebni, bez potrebe za ponovnim ukucavanjem prilikom plaćanja, dok se sigurnosni PIN i CVC2 kodovi nikada ne čuvaju.

 

Dodatan popust od 4% na elektronsko plaćanje računa tokom novembra i decembra Mastercard platnom karticom korisnici će ostvariti pored svih redovnih popusta JKP „Infostan tehnologije“ od  5%, 6% i 7% i subvencija od 10 do 30% za socijalno ugrožene kategorije građana. Takođe, korisnici račune plaćaju bez naknade, što im omogućava još jedan vid uštede u kućnim budžetima. 


Kako bismo bili još bliži i dostupniji našim korisnicima, pored web portala pustili smo u rad mobilnu aplikaciju e.Sanduče, za platforme iOS i Android, koje se veoma brzo i lako pruzimaju  na Google Play i  App store.

 

Interesovanje za bezbedno elektronsko plaćanje računa na mobilnoj aplikaciji i web portalu e.Sanduče raste svakodnevno velikom brzinom. Prateći najnovije digitalne trendove, u ovom trenutku više od 70.000 zadovoljnih korisnika veoma brzo, lako i sigurno plaća elektronski račune objedinjene naplate platnim karticama, bilo kada i sa bilo kog mesta. 

 

Pozivamo Vas da koristite elektronski servis za dostavu i plaćanje računa e.Sanduče i ostvarite jedinstvenu, promotivnu uštedu od 4% na plaćanje redovnog mesečnog računa Mastercard platnom karticom u periodu od 01.11.2020. - 31.12.2020. godine. Dodatan popust je obezbeđen za prvih 25.000 korisnika koji svoje oktobarske ili novembarske račune plate sačuvanom Mastercard platnom karticom. Ne gubite svoje vreme na šalterima platnih institucija, zaštitite sebe i svoje najbliže i plaćajte svoje račune potpuno bezbedno, samo jednim klikom.