Aplikacija e.Sanduče dobila nagradu za elektronsku trgovinu u javnom sektoru

Objavljeno: Decembar 23, 2021

Aplikacija e.Sanduče dobila nagradu za elektronsku trgovinu u javnom sektoru

JKP „Infostan tehnologije“ je dobitnik prestižne nagrade HotSpot eCommerce Awards 2021, za najbolju aplikaciju e.Sanduče, u organizaciji E-commerce Asocijacije Srbije. Aplikacija i portal e.Sanduče proglašeni su za najbolje rešenje u oblasti elektronske trgovine u javnom sektoru. 

 

Dobijena nagrada je potvrda da je JKP „Infostan tehnologije“ vodeće informatičko preduzeće grada Beograda, koje je zaštitilo svoje korisnike od virusa COVID 19 i omogućilo im da na najbrži, najbezbedniji i najjeftiniji način plaćaju svoje račune samo jednim klikom, bez odlaska na šaltere platnih institucija. Korisnici su prepoznali pogodnosti i olakšice koje smo im omogućili, zbog čega nagrađena aplikacija i portal e.Sanduče danas broji preko 200.000 korisnika, koji bezbedno plaćaju svoje račune bez čekanja u redovima.

 

„Veoma sam ponosan i zadovoljan zbog priznanja koje je dobila aplikacija e.Sanduče, jer smo potvrdili  vodeću ulogu u elektronskoj trgovini u javnom sektoru. Korisnici su prepoznali pogodnosti koje smo im obezbedili, što je dodatan podstrek da nastavimo da unapređujemo aplikaciju e.Sanduče. U narednom periodu planiramo uključenje drugih pravnih lica u aplikaciju, što će omogućiti korisnicima plaćanje računa sa jednog mesta, pored čega pripremamo dodatna iznenađenja. Takođe, veliku pažnju posvetićemo povećanju broja korisnika koji će odjaviti slanje štampanih računa i na taj način doprineti zaštiti životne sredine“, istakao je direktor preduzeća JKP „Infostan tehnologije“ Goran Dmitrović. 

 

Mobilna aplikacija e.Sanduče dostupna je na platformama Android i iOS i može da se preuzme veoma brzo i lako na Google Play i App prodavnici. Takođe, omogućili smo korisnicima unikatan i jedinstven QR kod za besplatno preuzimanje aplikacije, koji je istaknut na računu objedinjene naplate. Portal https://esanduce.rs/prijava   dostupan je za desktop računare i tablet uređaje.