Nadogradnjom portala e.Sanduče omogućene nove funkcionalnosti

Objavljeno: Jul 3, 2020

Nadogradnjom portala e.Sanduče omogućene nove funkcionalnosti

Nakon puštanja u rad novog portala e.Sanduče, JKP „Infostan tehnologije“ je osluškivalo potrebe, utiske i zadovoljstvo korisnika ponuđenim funkcionalnostima. Na naše veliko zadovoljstvo interesovanje korisnika za novi portal e.Sanduče je veoma veliko i raste iz dana u dan, što potvrđuje rekordan broj registacija na dnevnom nivou.

 

U skladu sa preporukama naših korisnika,  olašali smo registraciju i dodali još novih, korisnih funkcionalnosti.

 

Na početnoj strani aplikacije e.Sanduče postavljeno je precizno Uputstvo za prijavu po koracima, kao i odgovori na najčešće postavljana pitanja. Registracija je olakšana i dodatnim video tutorijalom. Nakon uspešne registracije, na portalu Vam je omogućen vodič koji Vas sprovodi kroz aplikaciju korak po korak i olakšava korišćenje svih prednosti e.Sandučeta.

 

Isključenje slanja računa putem pošte omogućeno je u segmentu  „korisnički nalog“. Jednostavnim odabirom željenih nekretnina brzo i lako isključujete slanje štampanih računa i na taj način doprinosite očuvanju životne sredine.

 

Zbog velikog interesovanja korisnika za plaćanje računa samo jednim klikom, JKP „Infostan tehnologije“ je pored platnih kartica Visa i Dina omogućilo i plaćanje Mastercard i Maestro platnim karticama. Na ovaj način korisnicima je dodatno olakšano izmirenje računa, uz mogućnost plaćanja svim platnim karticama.