Услови коришћења

 

 

Интернет сајт на адресама www.infostan.rs, www.infostan.rs, инфостан.срб и инфостан.пр.срб власништво је ЈКП "Инфостан технологије". Коришћењем овог Интернет сајта пристајете на услове и правила који следе.

 

Уредништво сајта улаже максималне напоре да објављени подаци буду тачни и ажурни, али не може да преузме одговорност за евентуалне грешке настале приликом уноса. ЈКП "Инфостан технологије" не гарантује за тачност или потпуност података, тако да корисници сајта користе садржај сајта на сопствену одговорност ЈКП "Инфостан технологије" може да изврши промене на овом сајту у било ком тренутку, без претходног обавештења.

 

Материјале (текстове, фотографије и мултимедију) са овог сајта не можете да мењате на било који начин, односно да их репродукујете или јавно приказујете или дистрибуирате, односно на други начин користите у јавне или комерцијалне сврхе, без дозволе ЈКП "Инфостан технологије". Материјали на овом сајту заштићени су ауторским правима и свако неовлашћено коришћење може представљати кршење закона о ауторским правима, жигу или других закона.

 

ЈКП "Инфостан технологије" вас овлашћује да прегледате и преузимате материјале са овог сајта само за ваше личне, некомерцијалне потребе, под условом да задржите све напомене о ауторским правима.

 

Сви текстови и илустрације на сајту су само информативног карактера и не могу бити предмет било какве обавезе власника сајта према посетиоцима сајта. Материјали објављени на овом сајту дати су "такви какви јесу", без било каквих гаранција.

 

Можете да направите везе ка овом сајту са других сајтова, али тако да те везе и сајтови:
- не смеју на погрешан начин да представљају однос са ЈКП "Инфостан технологије",
- не користе знак и логотип ЈКП "Инфостан технологије" без дозволе,
- не садрже нешто што би се могло протумачити као неукусан, увредљив или контроверзан садржај.

 

Овај интернет сајт садржи линкове ка великом броју других сајтова, али ЈКП "Инфостан технологије" ни на који начин није одговоран за садржај и тачност информација на тим сајтовима.