Руководство

 

 

Страхиња Даниловић

директор ЈКП "Инфостан технологије"

 

Невена Миловановић

извршна директорка за обједињену наплату

е-маил: невена.миловановиц@инфостан.рс

 

Марко Митић

извршни директор за планирање и пословну аналитику

е-маил: марко.митиц@инфостан.рс

 

Славко Ђумић

извршни директор за информационе технологије

е-маил: славко.дјумиц@инфостан.рс

 

Синиша Младеновић

директор Сектора за апликативна решења

е-маил: синиса.младеновиц@инфостан.рс

 

Тони Радовановић

директор Сектора за пословне операције и сервисе

е-маил: тони.радовановиц@инфостан.рс

 

Горан Дмитровић

директор Сектора за планирање и пословну аналитику

е-маил: горан.дмитровиц@инфостан.рс

 

Лидија Глигорић

директорка Сектора наплате

е-маил: лидија.глигориц@инфостан.рс

 

Срђан Зораја

директор Сектора правних послова

е-маил: срдјан.зораја@инфостан.рс

 

Тијана Говедарица

директорка Сектора финансија и рачуноводства

е-маил: тијана.говедарица@инфостан.рс