Кутак за редовне платише

 

 

ЈКП „Инфостан технологије“ жели да се захвали редовним платишама и да их подстакне да и убудуће на време измирују своје обавезе за потрошене комуналне услуге.

 

ЈКП „Инфостан технологије“ позива институције и установе културе, едукације и спорта, као и продајне објете у Београду да заједнички омогућимо попусте и погодности за редовне платише комуналних услуга.


Попусти у позриштима за редовне платише

 

ЈКП "Инфостан технологије" награђује све редовне платиште гледањем позоришних представа у београдским позориштима по повлашћеним ценама.

 

У сарадњи са Друштвом за пружање услуга “TIKETING“ доо наше предузеће омогућава корисницима који на време измирују своје потрошене обавезе да улазнице за све позоришне представе у позориштима: Атеље 212, Звездара театар, Позориште на Теразијама, Позориште Бошко Буха, УК Вук Стефановић Караџић, Београдско драмско позориште, Мадленианум, Позориште Славија, Позориште лутака Пинокио  и свим осталим позориштима која Тицкетлине има у својој понуди, могу купити по сниженим ценама - попустом до 50%.  

Попуст при куповини улазница за позоришне представе остварује се уз последњи рачун обједињене наплате на коме је назначено " Захваљујемо што редовно измирујете своје обавезе ".

 

Корисници могу поручити улазнице за позоришне представе позивом броја телефона 011/20-30-570 или их резервисати путем интернет странице www.ticketline.rs.

 

Продајна места где се резервисане улазнице могу преузети су:

 

- Tiketline shop – Нови Београд : Булевар Милутина Миланковића 1, локал 46, радним данима 09:00-18:00 часова и суботом 10:00-16:00 часова
- Tiketline Вождовац: Стадион шопинг центар , Заплањска 32, на инфо пулту тржног центра 10:00-22:00 часова

 

ПОПУСТИ ЗА РЕДОВНО ПЛАЋАЊЕ

 

За грађане Београда који редовно плаћају потрошене комуналне услуге, обезбеђени су следећи попусти и погодности:

 

  • ПОПУСТ ОД 5% - за плаћање рачуна до датума доспећа означеног на уплатници (најчешће до 15. у месецу за претходни месец)
  • ПОПУСТ ОД 6% - за кориснике који користе попуст шест месеци у континуитету
  • ПОПУСТ ОД 7%-за кориснике који користе попуст годину дана у континуитету
  • ГРАДСКЕ СУБВЕНЦИЈЕ СА ПОПУСТИМА ОД 10 % , 15 % , 20 % , 25 % ИЛИ 30% - за следеће категорије: пензионере и домаћинства са ниским приходима, учеснике рата, ратне војне инвалиде и породице палих бораца, кориснике материјалног обезбеђења и накнаде за помоћ и негу, домаћинства са хендикепираним и тешко оболелим лицима и хранитељске породице. Субвенције за плаћање комуналних производа и услуга обезбедио је Град Београд преко Секретаријата за социјалну заштиту, и важе за кориснике који редовно плаћају рачуне, до краја текућег месеца за претходни месец.