е.Сандуче-мобилна апликација и web портал 

 

 

ЈКП „Инфостан технологије“ је пустило у рад најсавременији брз, ефикасан, једноставан и сигуран сервис за електронску доставу и плаћање рачуна е.Сандуче . Као водећа информатичка кућа Градске управе осмислили смо и у најсавременијим технологијама израдили мобилну апликацију и веб платформу https://esanduce.rs ,  која омогућава корисницима да се региструју и сваког месеца на само једном месту електронски добијају рачуне обједињене наплате и других правних лица одмах по формирању задужења, пре процеса штампе и дистрибуције на кућне адресе. Истовремено, омогућено је безбедно електронско плаћање рачуна Visa, Dina, Mastercard, Maestro и America Express платним картицама само једним кликом, без одласка у платне институције, без трошкова провизије. Платформа такође омогућава прецизан увид у архиву рачуна и аналитику реализованих уплата.

 

Мобилна апликација е.Сандуче је корисницима доступна за преузмање на платформама iOS и Android. За само неколико тренутака корисници својим паметним телефонима могу преузимати бесплатно мобилну апликацију е.Сандуче на Google Play и App store, како би само једним кликом са било ког места добијали и плаћали своје рачуне и имали увид у све обавезе и уплате. Већ на почетку сваког месеца, пре штампе и дистрибуције рачуна на кућне адресе, корисници ће добијати нотификацију да им је рачун стигао на мобилну апликацију е.Сандуче. Једним кликом на нотификацију корисници могу веома брзо и безбедно да плате рачун. Предузеће ће такође обавештавати нотификацијом кориснике о року за коришћење попуста од 5%, 6% и 7%, како би све редовне платише на време могле да искористе своје попусте и плате рачуне умањено.

 

Корисници могу да се региструју и на веб платформи https://esanduce путем интернет претраживача или сајта ЈКП „Инфостан технологијеˮ. 

 

Уколико искључите слање рачуна путем поште, определићете се да своје рачуне добијате електронским путем, а на тај начин заједно са нама учествујете у очувању и заштити животне средине. 

 

Приликом електронског плаћања рачуна обједињене наплате ослобођени сте трошкова провизије. У току коришћења платформе  е.Сандуче  безбедност Ваших података загарантована је у складу са важећим законским прописима и највишим технолошким стандардима.

 

Уколико искључите слање рачуна путем поште, определићете се да своје рачуне добијате електронским путем, а на тај начин заједно са нама учествујете у очувању и заштити животне средине. 

 

 

У складу са дигитализацијом у Републици Србији, ЈКП „Инфостан технологије“ се потрудило да изађе у сусрет корисницима, како би могли на бржи и лакши начин да добијају и плаћају рачуне. Такође потрудили смо се да заштитимо кориснике и обезбедимо има да своје рачуне плаћају безбедно само једним кликом, било када и са било ког места, само помоћу мобилног телефона. 

 

Заштитите себе и своје најближе и плаћајте своје рачуне мобилним телефоном без икаквих додатних трошкова.