ДОДАТАН ПОПУСТ НА ЕЛЕКТРОНСКО ПЛАЋАЊЕ MASTERCARD КАРТИЦАМА

 

 

 

ЈКП „Инфостан технологије“ и компанија Mastercard успешно су реализовали акцију додатног попуста на електронско плаћање редовних рачуна путем мобилне апликације и портала е.Сандуче . Акција додатног попуста од 8% са компанијом Mastercard је завршена због истека залиха.

 

Једнократан, додатан попуст био је обезбеђен за нове кориснике који су се регистровали на портал и апликацију е.Сандуче , као и за регистроване кориснике који до сада никада нису вршили плаћање. Додатни попуст од 8% био је обезбеђен за кориснике који су своје јунске и јулске рачуне платили са Mastercard платном картицом  и сачували картицу за будућа плаћања. Једнократни попуст од 8% корисницима се исказује на наредном месечном рачуну. 

 

Додатан попуст од 8% на електронско плаћање рачуна сачуваном Mastercard платном картицом корисници су остварили поред свих редовних попуста ЈКП „Инфостан технологије“ од  5%, 6% и 7% и субвенција од 10 до 30% за социјално угрожене категорије грађана. У наредним месецима припремићемо Вам мноштво других погодности.

 

Интересовање за безбедно електронско плаћање рачуна на мобилној апликацији и порталу е.Сандуче расте великом брзином, а у овом тренутку више од 160.000 задовољних корисника веома брзо, лако и сигурно плаћа електронски рачуне обједињене наплате платним картицама, било када и са било ког места. 

 

За све додатне информације о платформи  е.Сандуче  корисницима је на располагању Бесплатан позивни центар 0800 011 018 за позиве из свих фиксних мрежа, број 011/395-44-20 за позиве из мобилних мрежа и мејл адреса  esanduce@infostan.rs  . Све актуелне информације и акције доступне су корисницима и на друштвеним мрежама Facebook и Instagram, као и на сајту  www.infostan.rs   .

 

Не губите своје време на шалтерима платних институција, заштитите себе и своје најближе од вируса COVID 19 и плаћајте своје рачуне на најбржи, најбезбеднији и најјефтинији начин.