ДОДАТАН ПОПУСТ НА ЕЛЕКТРОНСКО ПЛАЋАЊЕ VISA КАРТИЦАМА

 

 

 

ЈКП „Инфостан технологије“ и компанија Visa успешно су реализовали акцију додатног попуста на електронско плаћање редовних рачуна. Акција додатног попуста од 4% са компанијом Visa је завршена због истека залиха.

 

Једнократан, додатан попуст био је обезбеђен редовне платише, који своје јануарске или фебруарске рачуне плате сачуваном Visa платном картицом. Акција је наишла на велико интересовање редовних платиша који своје рачуне плаћају преко мобилне апликације и портала е.Сандуче.

 

Додатан попуст од 4% на електронско плаћање рачуна сачуваном Visa платном картицом корисници су остварили поред свих редовних попуста ЈКП „Инфостан технологије“ од  5%, 6% и 7% и субвенција од 10 до 30% за социјално угрожене категорије грађана. У наредним месецима припремићемо Вам мноштво других погодности.

 

Интересовање за безбедно електронско плаћање рачуна на мобилној апликацији и порталу е.Сандуче расте великом брзином, а у овом тренутку више од 120.000 задовољних корисника веома брзо, лако и сигурно плаћа електронски рачуне обједињене наплате платним картицама, било када и са било ког места. Не губите своје време на шалтерима платних институција, заштитите себе и своје најближе и плаћајте потпуно безбедно своје рачуне.

 

ЈКП „Инфостан технологије“ је у сарадњи са компанијом Visa редовним платишама мобилне апликације и портала е.Сандуче  , који су уједно корисници Виса платних картица, обезбедило додатан промотиван попуст од 4% на електронско плаћање  рачуна. Са циљем да заштитимо наше кориснике од изложености вирусу COVID 19, обезбедили смо им додатан попуст на електронско плаћање, како бисмо им омогућили да на најбржи, најбезбеднији и најјефтинији начин плаћају рачуне, само једним кликом било када и са било ког места, без додатних трошков а.