Захвалница за допринос у унапређењу заштите права потрошача

Објављено: Јун 15, 2020

Захвалница за допринос у унапређењу заштите права потрошача

Директору ЈКП "Инфостан технологије" Страхињи Даниловићу је због изузетног личног доприноса у унпређењу заштите права потрошача Републичка унија потрошача уручила Захвалницу.

 

Републичка унија додељује захвалнице успешним привредницима и људима који раде у државној управи, инспекцијама и министарствима, а који су дали значајан допринос у развоју заштите потрошача у одређеном временском периоду изјавио је приликом уручења овог значајног признња   др сци Денис Перинчић, председник управног одбора Републичке уније потрошача. Он је напоменуо да су учињене значајне новине у области безбедности и у заштити права потрошача.

 

“Ми смо као евидентирана организација потрошача имали у претходном периоду великих проблема у заштити колективних интереса потрошача када је у питању ЈКП “Инфостан технологије”. Међутум, од када је господин Даниловић дошао на чело ове институције, политика се променила, укинут је салдо систем, значајне новине су учињене на безбедности и заштити права потрошача, нарочито у остваривању њихових легитимних интереса. У том смислу, препознали смо да је он дао лични допринос развоју заштите права потрошача и зато је и добио захвалницу, као резултат његовог личног рада и доприноса на развоју саме компаније и односа са потрошачима”, истакао је др Перинчић.

 

Страхиња Даниловић, директор ЈКП “Инфостан технологије”, истакао је да је предузеће у сарадњи са Републичком унијом потрошача и осталим удружењима потрошача у протеклом периоду сагледало све проблеме корисника и покушало да унапреди пословање, како би изашли у сусрет свим  корисницима.

 

“У наредном периоду ми ћемо се такође трудити да унапредимо и даље нашу сарадњу тако што ћемо уводити нове системе и препознавати њихове проблеме. Наравно, све то у сарадњи и са Републичком унијом потрошача и са осталим удружењима потрошача”, додао је Страхиња Даниловић.