Успешно реализована акција додатног попуста

Објављено: Март 12, 2021

Успешно реализована акција додатног попуста

ЈКП „Инфостан технологије“ и компанија Visa успешно су реализовали акцију додатног попуста на електронско плаћање редовних рачуна. Акција додатног попуста од 4% са компанијом Visa је завршена због истека залиха.

 

Једнократан, додатан попуст био је обезбеђен редовне платише, који своје јануарске или фебруарске рачуне плате сачуваном Visa платном картицом. Акција је наишла на велико интересовање редовних платиша који своје рачуне плаћају преко мобилне апликације и портала е.Сандуче.

 

Једнократан додатан попуст од 4% на електронско плаћање рачуна сачуваном Visa платном картицом корисници су остварили поред свих редовних попуста ЈКП „Инфостан технологије“ од  5%, 6% и 7% и субвенција од 10 до 30% за социјално угрожене категорије грађана. У наредним месецима припремићемо Вам мноштво других погодности.

 

Интересовање за безбедно електронско плаћање рачуна на мобилној апликацији и порталу е.Сандуче расте великом брзином, а у овом тренутку више од 120.000 задовољних корисника веома брзо, лако и сигурно плаћа електронски рачуне обједињене наплате платним картицама, било када и са било ког места. Не губите своје време на шалтерима платних институција, заштитите себе и своје најближе и плаћајте потпуно безбедно своје рачуне.