Срећни ускршњи и првомајски празници!

Објављено: April 29, 2021

Срећни ускршњи и првомајски празници!

ЈКП „Инфостан технологије“ жели свим корисницима срећне ускршње и правомасјке празнике!


У складу са Законом о државним и другим празницима у Републици Србији, у периоду од 30. априла до 4. маја празнују се православни Васкрс и празник рада, због чега ће у наведеном периоду експозитуре, седиште предузећа и Бесплатни позивни центар бити затворени за кориснике.
 

Априлски рачуни ће од 1. маја бити постављени на мобилну апликацију и портал е.Сандуче, па ће коринсицима бити омогућено електронско плаћање са било ког места и у било које време, бројним платним картицама само једним кликом. Било да сте на путовању, у природи или код куће са породицом, електронски рачуни виће Вам доступни за плаћање и преузимање на најбезбеднији, најбржи и најлакши начин. До сада је на мобилну апликацију и портал е.Сандуче регистровано више од 130.000 задовољних корисника, који своје рачуне плаћају безбедно, само једним кликом, без одласка на шалтере и без чекања у редовима.

У празничном периоду питања нам можете упутити путем електронске поште, на мејл адресе: infostan@infostan.rs , prinudnanaplata@infostan.rs   , esanduce@infostan.rs , као и на мејл  адресе експозитура предузећа, у зависности од врсте тражених информација, а надлежне службе ће Вам одоговарати на захтеве од првог радног дана, тј. 5. маја. 

Заштитите себе и своје најближе и уживајте у предстојећим празницима!