Срећни празници свим корисницима!

Објављено: Децембар 31, 2021

Срећни празници свим корисницима!

Поштовани корисници,


 
У години иза нас заједнички смо остварили веома добре пословне резултате и успехе. Више од 200.000 Вас препознало је погодности и олакшице мобилне апликације и портала е.Сандуче, што је допринело да све већи број корисника плаћа своје рачуне електронски, било када и било где, без одласка на шалтере платних институција и без излагања вирусу. Потрудили смо се да Вам поред основних попуста од 5%, 6% и 7%, обезбедимо додатне попусте на електронско плаћање рачуна. Све то је помогло да апликација е.Сандуче добије престижну награду HotSpot eCommerce Awards 2021, за најбоље решење у области електронске трговине у јавном сектору. Година иза нас је била изазов, због епидемије вируса COVID 19, због чега смо се максимално потрудили да Вас  заштитимо и омогућимо да безбедно, на бржи и лакши начин плаћате своје рачуне и остварујете додатне попусте и уштеде. 

 

Са циљем да Вам додатно олакшамо решавање захтева омогућили смо целокупну елетронску комуникацију поводом рекламација, питања и промена, како бисте максимално уштедели своје време и ефикасно добили све одговоре у најкраћем року, без одласка на шалтере.  Број корисника је порастао јер смо током године активно ширили систем обједињене наплате.

 

И у наредној години наставићемо да унапређујемо комуникацију са Вама, поред чега ћемо Вам додатно олакшати плаћање рачуна, уз додатне попусте и погодности. У плану је укључење других правних лица у апликацију е.Сандуче, што ће омогућити корисницима електронско плаћање рачуна са једног места. Такође, велику пажњу посветићемо повећању броја корисника који ће одјавити слање штампаних рачуна и на тај начин допринети заштити животне средине.

 

Захваљујемо се свима Вама који сте редовно плаћали своје рачуне и на тај начин омогућили да комунална предузећа функционишу током целе године и пруже своје услуге квалитетно Београђанима.

 

Овом приликом обавештавамо Вас да је радно време Бесплатног позивног центра 0800 011 018 у петак 31.12.2021. године 7:30-17:00 часова.У складу са Законом о државним и другим празницима у Републици Србији нерадни дани су 1., 2. и 7. јануар, док ће осталих дана радно време Бесплатног позивног центра бити уобичајено.