Срећни новогодишњи и божићни празници свим корисницима!

Објављено: Децембар 30, 2019

Срећни новогодишњи и божићни празници свим корисницима!

Поштовани корисници,

 

У години иза нас потрудили смо се да Вас наградимо додатним попустима и погодностима, у знак захвалности за редовно плаћање рачуна.

 

Све већи број Вас користи попусте од 5%, 6% и 7% при плаћању рачуна, док социјално угрожена домаћинства користе субвенције 10-30%, чиме остварујете уштеду у кућном буџету. Приликом плаћања рачуна обједињене наплате ослобођени сте трошкова провизије.  У сарадњи са бројним пословним партнерима обезбедили смо Вам велике попусте на многобројне робе у услуге, са чиме ћемо наставити и у новој години.

 

Због веома позитивних ефеката акције репрограма дуга и великог интересовања корисника за измирење заосталог дуга по веома повољним условима, уз отпис целокупне камате и дела главног дуга, ЈКП „Инфостан технологијеˮ је продужило акцију до 31. марта 2020. године. Предузеће је на овај начин изашло у сусрет свим корисницима који до сада нису стигли, а заинтересовани су да закључе Уговор о признању дуга и отплати на рате.

 

Захваљујемо се свима Вама који сте редовно измиривали своје обавезе за потрошене комуналне услуге, што је веома позитивно утицало на ефекат наплате. Редовним плаћањем комуналних услуга омогућено је да комунална предузећа функционишу беспрекорно током целе године и пруже своје услуге квалитетно Београђанима.

 

И у наредној години наставићемо са бројним пројектима да унапређујемо комуникацију са Вама, поред чега ћемо Вам додатно олакшати плаћање рачуна обједињене наплате. Такође, наставићемо да припремамо додатне попусте и погодности за редовно плаћање рачуна у сарадњи са бројним пословним партнерима.                               

 

Овом приликом обавештавамо Вас да је радно време Бесплатног потивног центра 0800 011 018 у уторак 31.12.2019. године 7:30-17:00 часова.У складу са Законом о државним и другим празницима у Републици Србији нерадни дани су 1., 2. и 7. јануар, док ће осталих дана радно време ескпозитура, седишта предузећа и Бесплатног позивног центра бити уобичајено. 

 

Желимо Вам срећне новогодишње и божићне празнике!