Срећни новогодишњи и божићни празници свим корисницима

Објављено: Децембар 29, 2020

Срећни новогодишњи и божићни празници свим корисницима

Поштовани корисници,
 
година иза нас је била велики изазов, због епидемије вируса COVID 19. Управо зато смо се максимално потрудили да Вас финансијски заштитимо и омогућимо Вам да безбедно, на бржи и лакши начин плаћате своје рачуне и остварујете додатне попусте и уштеде. 

 

Као водећа информатичка кућа Градске управе осмислили смо и у најсавременијим дигиталним технологијама израдили и пустили у рад најсавременији брз, ефикасан, једноставан и сигуран портал и мобилну апликацију за електронску доставу и плаћање рачуна е.Сандуче. Како бисмо Вас заштитили омогућили смо Вам да са било ког места, у било које време плаћате све своје рачуне бројним платним картицама само помоћу мобилног телефона, без трошкова накнаде и без одлазака на шалтере платних институција. 

 

Поред редовних попуста од 5%, 6% и 7% и субвенција за социјално угрожене кориснике од 10%-30%, обезбедили смо Вам додатан попуст од 4% на електорнско плаћање редовних рачуна, сачуваном Mastercard платном картицом током новембра, децембра и јануара. 

 

Како бисмо Вам олакшали измирење обавеза у време ванредног стања, продужили смо рок за плаћање рачуна издатих у том периоду, поред чега смо Вам обезбедили коришћење попуста и субвенција без обзира на кашњења у плаћању. Такође, нисмо обрачунавали камату на кашњење у плаћању рачуна. Нисмо покретали нове поступке принудне наплате током трајања ванредног стања, при чему се застало са спровођењем до тада покренутих поступака извршења. Акција репрограма дуга по најповољнијим условима, уз отпис камате и дела главног дуга, је продужена по окончању ванредног стања за додатних 90 дана. Поред свих наведених мера, у више наврата смо одлагали слање опомена пред утужење, чиме смо додатно продужили рок за плаћање рачуна.  


 
Обезбедили смо Вам да све рекламације и захтеве за промене можете реализовати електронски, без долазака на шалтере и без излагања коронавирусу. 

 

Захваљујемо се свима Вама који сте редовно измиривали своје рачуне и на тај начин омогућили да комунална предузећа функционишу током целе године и пруже своје услуге квалитетно Београђанима.

 

И у наредној години наставићемо да унапређујемо комуникацију са Вама, поред чега ћемо Вам додатно олакшати плаћање рачуна обједињене наплате. Такође, наставићемо да припремамо додатне попусте и погодности.                    

           
 
Овом приликом обавештавамо Вас да је радно време Бесплатног позивног центра 0800 011 018 у четвртак уторак 31.12.2020. године 7:30-17:00 часова. У складу са Законом о државним и другим празницима у Републици Србији нерадни дани су 1., 2. и 7. јануар, док ће осталих дана радно време Бесплатног позивног центра бити уобичајено.