Реновирани шалтери на експозитури Звездара

Објављено: Фебруар 23, 2022

Реновирани шалтери на експозитури Звездара

Обавештавамо кориснике да је реновирана експозитура на општини Звездара, у Суботичкој улици број 16. Нови шалтери омогућиће ефикаснији рад и лакши пријем корисника на експозитури јер су постављени нови, модерни и функционални шалтери, са више радног простора како за кориснике тако и запослене.

 

Сва питања као и до сада можете упутити на e-mail адресу zvezdara@infostan.rs  , док је број телефона експозитуре 011/3837-290.

 

Подсећамо да нам се за сва питања и недоумице можете обратити путем Бесплатног позивног центра 0800 011 018.

 

Такође, омогућили смо Вам портал и мобилну апликацију е.Сандуче, како бисмо Вас заштитили  од изложености коронавирусу и омогућили Вам да безбедно плаћате своје рачуне само једним кликом бројним платним картицама, без одласка на шалтере и без чекања у редовима. Мобилна апликација е.Сандуче доступна је на платформама Android и iOS и може да се преузме веома брзо и лако на Google Play и App продавници. Такође, омогућили смо корисницима уникатан и јединствен QR код за бесплатно преузимање апликације, који је истакнут на рачуну обједињене наплате. Портал https://esanduce.rs/prijava   доступан је за десктоп рачунаре и таблет уређаје.