Рекордних 90.000 корисника на порталу и апликацији е.Сандуче

Објављено: Новембар 19, 2020

Рекордних 90.000 корисника на порталу и апликацији е.Сандуче

Акција додатаног попуста од 4% на електронско плаћање редовних рачуна наишла је на велико интересовање, што је утицало на повећање броја регистрованих корисника на мобилној апликацији и web  порталу е.Сандуче. За само пет месеци, рекордних 90.000 корисника потпуно безбедно плаћа своје рачуне само једним кликом платним картицама, са било ког места и у било које време. Са циљем да заштитимо наше кориснике, пратећи најновије дигиталне трендове, обезбедили смо им да најбрже, најбезбедније и најјефтиније добијају и плаћају рачуне обједињене наплате, без икакве накнаде и без чекања у редовима. 

 

Подсећамо да смо обезбедили нашим корисницима додатан промотиван попуст на електронско плаћање редовних рачуна током новембра и децембра. Корисници који до краја године на апликацији и порталу е.Сандуче изврше електронско плаћање октобарског или новембарског месечног рачуна са сачуваном Mastercard платном картицом, остварују додатних 4% попуста на целокупан износ наредног месечног рачуна. Додатан попуст корисници остварују поред свих редовних попуста ЈКП „Инфостан технологије“ од  5%, 6% и 7% и субвенција од 10 до 30%. Од потенцијалних 25.000 корисника, до сада је право на додатан попуст остварило 5.500 корисника, због чега Вас позивамо до краја децембра остварите јединствену, промотивну уштеду од 4% и на тај начин умањите износе на Вашим рачунима. 


 
Интересовање за безбедно електронско плаћање рачуна на мобилној апликацији и web порталу е.Сандуче расте свакодневно. ЈКП „Инфостан технологије“ је ослушкивало потребе, утиске и задовољство корисника, по чијим препорукама смо обезбедили бројне додатне функционалности. Због великог интересовања корисника за плаћање рачуна само једним кликом омогућили смо плаћање рачуна Mastercard, Visa, Maestro и Dina платним картицама, као и плаћање са платним картицама издатим у иностранству. Након сваке уплате корисници добијају потврду о успешности извршене трансакције на своју e-mail адресу, након чега им је на порталу у статусу назначено да је рачун плаћен. Искључење слања рачуна путем поште допринело је заједничком очувању животне средине и рационалнијој употреби ресурса. Такође ЈКП „Инфостан технологије“ је као водеће информатичко предузеће осмислило јединствени QR код за бесплатно преузмиање мобилне апликације е.Сандуче. 

 

Заштитите себе и своје најближе од изложености вирусу COVID 19, преузмите мобилну апликацију е.Сандуче на Google Play store и на App store и плаћајте безбедно своје рачуне мобилним телефоном, без икаквих додатних трошкова.