Рекордних 120.000 корисника на порталу и апликацији е.Сандуче

Објављено: Март 24, 2021

Рекордних 120.000 корисника на порталу и апликацији е.Сандуче

Интересовање за безбедно електронско плаћање рачуна на мобилној апликацији и порталу е.Сандуче расте свакодневно, а у овом тренутку више од 120.000 задовољних корисника веома брзо, лако и сигурно плаћа електронски рачуне обједињене наплате само једним кликом платним картицама, било када и са било ког места, без додатних трошкова. 

 

Електронски сервис за доставу и плаћање рачуна е.Сандуче штити кориснике од изложености вирусу COVID 19 и омогућава им да плаћају своје редовне рачуне, репрограме, утужења и опомене без одласка на шалтере платних институција и без чекања у редовима. Након сваке уплате корисник путем мејла добија потврду о успешности извршене транскације. Безбедно електронско плаћање рачуна могуће је само једним кликом Visa, Dina, Mastercard, Maestro, American Express, као и платним картицама издатим у иностранству, а платформа такође омогућава прецизан увид у архиву рачуна и аналитику реализованих уплата.

 

Електронска достава рачуна на мобилној апликацији и порталу е.Саднуче корисницима се врши одмах након фомирања задужења, већ од 1. дана у месецу и она утиче на заштиту животне средине због смањења броја физичких рачуна који се достављају корисницима, при чему доприноси рационалној употреби ресурса јер се смањују трошкови штампе рачуна. У циљу заштите животне средине, корисницима је омогућено да брзо и лако у главном менију искључе слање штампаних рачуна на кућну адресу. 

 

Подсећамо да се мобилна паликација е.Сандуче за платформе iOS и Android, веома брзо и лако преузима на Google Play и  App store. Такође, омогућили смо корисницима уникатан и јединствен QR код за бесплатно преузимање апликације, који је истакнут на рачуну.

 

За све додатне информације о платформи е.Сандуче корисницима је на располагању Бесплатан позивни центар 0800 011 018 за позиве из свих фиксних мрежа, број 011/395-44-20 за позиве из мобилних мрежа и e-mail адреса esanduce@infostan.rs .