Рад са корисницима на шалтерима од 4. јануара

Објављено: Децембар 30, 2020

Рад са корисницима на шалтерима од 4. јануара

ЈКП „Инфостан технологије“ од 4. јануара отвора шалтере предузећа за своје кориснике.

 

У складу са наложеним мерама превенције и заштите од  вируса COVID-19, приликом уласка у просторије ЈКП „Инфостан технологијеˮ обавезно је ношење заштитних маски. У просторије предузећа не може да уђе лице које не носи заштитну маску и које има повишену телесну температуру (изнад 37 °C). Број корисника се ограничава на 2. Молимо Вас да поступате одговорно и држите растојање од најмање два метра.

 

Препоручујемо Вам да нам се обрате електронским путем уколико сте у могућности и на тај начин ефикасно и брзо добијете одговоре на захтеве, без доласка на шалтере. Обрасци за рекламације и промене на рачунума доступни су за преузимање на сајту предузећа. За сва питања, примедбе и рекламације можете нам се обратити на e-mail адресу infostan@infostan.rs  и e-mail  адресе свих експозитура предузећа, док је за сва питања у вези поступка принудне наплате обезбеђена e-mail адреса prinudnanaplata@infostan.rs  . акође, можете нам се писати путем поште.

 

Подсећамо да смо Вам обезбедили електронски сервис за доставу и плаћање рачуна е.Сандуче, који Вам омогућава да заштитите себе и своје најближе и плаћате своје рачуне потпуно безбедно, само једним кликом, без накнаде и без долазака на шалтере платних институција.  Акција додатног попуста од 4% на електронско плаћање рачуна сачуваном Mastercard платном картицом наишла је на велики одзив, због чега смо омогућили продужетак акције до краја јануара. Сва питања о раду портала и апликације е.Сандуче можете упутити на e-mail адресу esanduce@infostan.rs .

 

За сва питања можете нам се обратити и путем Бесплатног позивног центра 0800 011 018 за позиве из свих фиксних мрежа и броја 011/ 395-44-20 за позиве из мобилних мрежа.

 

Обавештавамо Вас да ће Бесплатни позивни центар 6. јануара радити скраћено до 17 часова.