Рад на експозитури Палилула

Објављено: Мај 25, 2021

Рад на експозитури Палилула

Обавештавамо кориснике да је експозитура ЈКП Инфостан технологије на општини Палилула, у улици Илије Грашанина број 5, од среде 26. маја поново у функцији у пуном капацитету. Након санације објекта услед поплаве, експозитура Палилула ће од сутра бити отворена за кориснике.

 

Како и до сада поред доласка на екпозитуру можете нам се обратити електронски и на тај начин добити одговоре на питања и захтеве без доласка на шалтер. Све мејлове, рекламације, промене и остале врсте обраћања можете упутити на мејл palilula@infostan.rs  , док Вам је за сва питања у вези поступка принудне наплате и поднетих предлога за извршење на основу веродостојне исправе омогућена мејл адреса  prinudnanaplata@infostan.rs . Питања у вези електронског плаћања рачуна на мобилној апликацији и порталу е.Сандуче можете упутити на мејл esanduce@infostan.rs .


За све врсте захтева можете нам се обратити и путем Бесплатног позивног центра 0800 011 018 за све позиве из фиксних мрежа и на број 011/395-44-20  за позиве из мобилних мрежа, који се тарифирају.