Пуштен у рад портал за електронску доставу и плаћање рачуна е.Сандуче

Објављено: Јун 2, 2020

Пуштен у рад портал за електронску доставу и плаћање рачуна е.Сандуче

ЈКП „Инфостан технологије“ је пустило у рад најсавременији брз, ефикасан, једноставан и сигуран портал за електронску доставу и плаћање рачуна е.Сандуче . Као водећа информатичка кућа Градске управе осмислили смо и у најсавременијим технологијама израдили веб платформу https://esanduce.rs  , која омогућава корисницима да се региструју и сваког месеца на само једном месту електронски добијају рачуне обједињене наплате и других правних лица одмах по формирању задужења, пре процеса штампе и дистрибуције на кућне адресе. Истовремено, омогућено је безбедно електронско плаћање рачуна Visa, Dina, Mastercard и Maestro  платним картицама само једним кликом, без одласка у платне институције. Платформа такође омогућава прецизан увид у архиву рачуна и аналитику реализованих уплата.

 

Позивамо Вас да отворите налог на веб платформи https://esanduce.rs , којој можете приступити путем интернет претраживача или сајта ЈКП „Инфостан технологијеˮ и на тај начин се упознате са свим функционалностима портала, предностима и детаљним упутствима за коришћење. Уколико сте до сада користили On-line упит стања, исте параметре за приступ можете користити на платформи е.Сандуче , уз потребну потврду e-mail адресе, а где Вам је поред електронске доставе рачуна омогућено елктронско плаћање једним кликом Visa, Dina, Mastercard и Maestro  платним картицама и многе друге погодности. Приликом електронског плаћања рачуна обједињене наплате ослобођени сте трошкова провизије. У току коришћења платформе е.Сандуче безбедност Ваших података загарантована је у складу са важећим законским прописима и највишим технолошким стандардима.

 

На новој, напредној платформи е.Сандуче у прилици сте да се определите да ли своје рачуне желите да добијате искључиво електронски или и у физичком облику.

 

У складу са дигитализацијом у Републици Србији, ЈКП „Инфостан технологије“ се потрудило да изађе у сусрет корисницима, како би могли на бржи и лакши начин да добијају и плаћају рачуне. У наредном периоду на платформи е.Сандуче корисницма ће бити омогућено плаћање рачуна града Београда. Поред тога, предузеће има капацитет да на платформи е.Сандуче омогући електроснку доставу и плаћање рачуна и других јавно-комуналних предузећа и приватних предузећа која издају рачуне корисницима.

 

За све додатне информације о платформи е.Сандуче на располагању Вам је Бесплатан позивни центар 0800 011 018 за позиве из свих фиксних мрежа, број 011/395-44-20 за позиве из мобилних мрежа и е-mail адреса esanduce@infostan.rs