Продужена акција репрограма дуга због ванредног стања

Објављено: April 2, 2020

Продужена акција репрограма дуга због ванредног стања

Због ванредног стања на територији Републике Србије које је уведено услед епидемије вируса „COVID-19“, ЈКП „Инфостан технологије“ је поред низа мера за помоћ и заштиту својих корисника омогућило продужетак акције репрограма дуга.

 

На предлог ЈКП „Инфостан технологије“, Одлуком Градског већа града Београда, продужена је акција репрограма дуга до истека три месеца након укидања ванредног стања.

 

Предузеће је на овај начин изашло у сусрет свим корисницима који до сада нису стигли, а заинтересовани су да закључе Уговор о признању дуга и отплати на рате по најповољнијим условима. Након окончања ванредног стања сви заинтересовани корисници ће имати сасвим довољно времена да у периоду од додатна три месеца репрограмирају своја дуговања.

 

Подсећамо, корисницима који закључе репрограм дуга се отписује целокупна камата у случају испуњења уговорних одредби, при чему могу да одаберу број рата и жељени модел отплате преосталог дуга. Плаћањем дуга у целости отписује се 15% преосталог главног дуга, за плаћање дуга на 3 месечне рате отписује се 12% преосталог главног дуга, за 6 рата отписује се 10% преосталог главног дуга, док се за 12 рата отписује 5% преосталог главног дуга.

 

Због тренутне обуставе рада са корисницима на шалтерима предузећа, сва питања о репрограму дуга могу се упутити електорнском поштом и телефонски. Бесплатан позивни центар ЈКП "Инфостан технологије" ради у појачаном капацитету сваког радног дана од 7:30-14:00 часова и суботом од 8:00-14:00 часова. Корисницима су на располагању бесплатан телефонски број 0800 011 018 за позиве из свих фиксних мрежа, као и телефонски број 011/395-44-20 за позиве из мобилних мрежа. Сва питања о репрограму дуга могу се упутити на е-маил адресе експозитура предузећа и е-маил: infostan@infostan.rs .
Још постова